Az átlagos apa 100 kiló, az átlagos nagymama sokat keringőzik, és persze az egész család rengeteg barna kenyeret eszik. Tanulságos energiatáblázatot állított össze a Magyar Kormánytisztviselői Kar az egészségre vágyó magyar családoknak - írja az NLC.hu.

Az ideális vagy legalábbis átlagos magyar családban az apuka 100 kilós, az anyuka 60, a leánygyermek éppen 40, a fiúgyermek meg 55 kilós. A nagymama pedig éppen 10 kilóval több, 90 kilós, mint a nagypapa, aki épp megüti a nyolcvanat.

Egy átlagos napon az anyuka másfél órán keresztül sífut, apuka 1 óra 45 percen át kártyázik a barátokkal, a másik szobában a nagymama 45 percen át keringőzik, de sajnos nem a nagypapával, mert ő éppen tapétázik - olvasható az NLC.hu cikkében.

A magyar kormánytisztviselők nem hagyják elpuhulni irodában érlelt testünket sem, az információs portálon lépésről lépésre - fotókkal illusztrálva - eligazítanak, hogy milyen az állami gimnasztika. „A jókedv fontos kísérő!" - írja az oldal.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@silber13: Én olyan büszke voltam a kis Vukomra,
pont olyan volt, amilyennek lennie kell:
azonnal felismerhető, szép és népszerű...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@miazavalami: @QQCSI: @Horizont: És különben is, mi ez a magázódás? "Kedveli egy hozzászólását, válaszolt egy hozzászólására"? Túl bizalmaskodó volt a tegezés, vagy mi?
soljanka
@A Tündik bündije: én meg ezt a "jelentem"-et rühellem- máshol is, ezért nem voltam máshol-, olyan "entero"-s szelleme van (:
Január
@A Tündik bündije: Én úgy tudom, hogy a neten a tegeződés a helyes, a magázódás pedig sértő. Lehet rosszul tudom.
miazavalami
@A Tündik bündije: Aha! Biztos az "enyelgéseink" nem tetszettek! :-((
JAJMÁR
Gyűjtsünk aláírást!!! Én JAJMÁR kérem vissza a régi profilt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.