Sztankay István felkészült a halálra. A színész visszavonult a nyilvánosságtól, idejét már csak szeretteivel tölti. Azt mondja, most jól van, de a sorstól függ, ez meddig adatik meg neki.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Remélem, sokáig köztünk marad !
Jó egészséget és még sok sok örömöt kívánok !
Játékát, hangját nagyon kedvelem !
silber13
Korai még és nem is szabad ilyenre gondolni!
silber13
és ne feledje Művész Úr, az az utolsó szerep lesz a legnagyobb alakítása, arra pedig rettenetesen fel kell készülni, ott nem elég 2 - 3 olvasó próba..A felkészüléshez pedig idő kell, tehát ne kapkodjon, ne siessen el semmit! Idő van, rengeteg! Kérem, vegye figyelembe.
Tootsy
Fiatal koromban O volt az igazi sarmos, kedves szinesz, a hangja melegsege most is megragad, ha a regi szerepeiben hallom , latom...:o)) 72 ev meg nem kor, bar igazan csak O tudhatja, hogy mi baja... Mindenkit el kell engedni, meltosaggal elengedni, hogy kesobb csak a szepre emlekezhessunk rola,...:o)) Bar Neki csak szep es jo oldalai voltak,...:o))
nyanya001
Remélem, sokáig köztünk marad !
Jó egészséget és még sok sok örömöt kívánok !
Játékát, hangját nagyon kedvelem !
honeykiss
Mindíg a jók akarnak menni és mennek el...ő érzi,de reméljük közöttünk marad még...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.