Egyetlen magyar színészként mondott verset Koncz Gábor Kádár János sírjánál. Az MSZMP egykori főtitkára nagyon szeretett a József Attila Színházba járni, ahol akkor sokat játszott Koncz Gábor. Kádár mindig bement az öltözőbe gratulálni a színészeknek. Egyik alkalommal, miként Koncz Gábor írja a Kaszkadőr nélkül című önéletrajzi könyvében, Kádár kiszagolta a színész öltözőjében a szüleitől, Mezőkeresztesről kapott csécsi szalonnát. - Ne haragudjon Koncz elvtárs, de én itt erős fokhagymaszagot érzek - jegyezte meg Kádár. A színész elnézést kért, mondván, elfelejtette kivenni az öltöző ablakából a kóstolót, amit a szülei küldtek neki faluról. A főtitkár pedig megkérdezte: Megkínálna? Majd odament az ajtóhoz és kicsukta a Központi Bizottság néhány, vele érkezett tagját. Ezután Koncz elővette a bicskáját és elkezdtek együtt falatozni. Kádár pedig kis katonákat készített magának a szalonnából és a kolbászból. - Egyszer majd visszaadom magának! - mondta a végén Kádár János.

Forrás: mixonline.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Megtehette, mert KÁDÁR JÁNOS E M B E R volt!!! A Mai fehérgalléros politikai bűnözők közül vajon melyik teszi meg???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@entero: De bizony Orbán emberből van... Legalábbis úgy csinál. Ő pontosan tudja, ő az útálat tárgya. Egyébként mi a bajod Kádárral? Elvett valamidet, megkárosított? Vagy csak úgy útálkozol?
pictor
Tegnap én meg a fiammal, de volt zöldhagyma és paradicsom is!:))
silber13
@pictor: Tess mán mondani, nem maradt véletlenképp ki néhány obsitos katona? :-))))
pictor
@silber13: Tegnapról sajna nem, de legközelebb akár meg is hivhatlak egy pár falatra!:))
silber13
@pictor: Köszönettel elfogadom és biztos leszek benne, hogy a frühstück elköltése után az egek magasságában fogom érezni magamat!
gabrella
@entero: Ki kit éltet az mindent elárul magáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.