Zsoltnak nem sikerült az Auchan ügyfélszolgálatánál megváltoztatnia üzemanyagkártyájának PIN-kódját, de kapott helyette egy biztonsági kódot, amivel a következő vásárlásnál majd megváltoztathatja. Ez természetesen nem sikerült, majd a második és a harmadik biztonsági kóddal sem, amire letiltotta a rendszer a kártyáját. Meglepetésére a letiltást követően azt javasolták neki az Auchanban, hogy kérjen kölcsön hirtelen pénzt, különben hívják a rendőrséget: Tisztelt Auchan, Egy hónappal ezelőtt kerestem telefonos ügyfélszolgálatukat 123456789123456789 számú üzemanyagkártyámmal kapcsolatban. A regisztráció idején megadott emailcímem megszűnt, ennek megváltoztatását kértem. Ez mint kiderült, lehetetlen, így Önök továbbra is egy nem létező emailcímre küldenek minden “hivatalos” megkeresést… Mindezt a 21. Században. A fenti üzemanyagkártyához tartozó PIN kód megváltoztatását is szerettem volna elvégezni, ismételten sikertelenül. Ehelyett kaptam egy biztonsági kódot, mely az ügyfélszolgálat elmondása szerint arra szolgál, hogy a benzinkúton a vásárlás esetén lehetőségem legyen a PIN megváltoztatására. Első vásárlási kisérletre ez nem sikerült, az Önök által megadott kódot nem ismerte fel az üzemanyagkártya rendszer kétszeri próbálkozásra sem… Nem tehettem mást, kifizettem a vásárolt összeget saját bankkártyával. Arra gondoltam, én írtam fel rosszul a biztonsági kódot… [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

makkancs
Valami nagyon nagy gáz lehet ott.Az én történetem a következő:
Elmentem tankolni a Maglódi Auchanba (mivel ott olcsóbb az üzemanyag) és nem sokra rá kijelzett a motor hiba a 7 éves toyota személygépjárművemben.Nagyon megijedtem, fel is kerestem gyorsan egy szervizt, és mondták, hogy sajnos ez nem meglepő mert ott vizes a benzin, a múlt héten is 1,5dl vizet szívtak le egy hölgynek az autójából,aki ugyan úgy a maglódi Auchanban tankolt, mondom az igen.Amikor új friss benzint kapott az autóm, a motor hiba is eltűnt. Azóta nem tankolok ott, ez az én történetem, mindenki vonja le belőle a kellő konzekvenciákat.
vukkocska
@makkancs: A soroksári Auchannál ilyen még nem történt meg. Kútja válogatja, milyen aljasságra képesek a kútkezelők. Nekem a Schellnél volt rossz tapasztalatom a Tesconál, azóta nem tankolok ott. Több üzemanyagot tudtam beletölteni, mint amennyi a tartály nagysága. Ott meg ezzel variáltak.
makkancs
@vukkocska: Biztos, hogy igazad van, mert a Csömöri Auchanhoz jártam tankolni és nem volt ilyen jellegű problémám, de a Maglódinál volt, és nem csak nekem:/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.