A rossz nyelvek szerint Ferran Adrià kezdi aprópénzre váltani a tehetségét. Az még rendben, hogy az elBulli boraiból vagy éppen az étterem relikviákból rendeznek aukciót, és azzal sincs gond, hogy előadásokat tart vagy kiállításokhoz adja a nevét, de legújabb ötlete a 70 euróért megvásárolható bedobozolt molekuláris gasztronómia már egy picit sok. A koncepció szerintünk viszont kifejezetten jó, a Jamie Oliver konyhai eszközök és Gordon Ramsay szakácskönyv dömping között üdítő színfolt lehet otthon is Michelin-csillagos menüsort tenni az asztalra. [...] Bővebben!

Forrás: Burzsuj
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.