A biztosítási díjra azonban továbbra is igényt tart, hiszen még nem zárták le a káresemény vizsgálatát. Előzményként pár mondat káreseményemről. Lakóházam leégett, felrobbant egy gázpalack. Kidőltek a falak, minden elégett. A ház teljesen megsemmisült, közte az összes ingóságom nulla maradvány értékkel. Természetesen a Posta Biztosító nem akar fizetni, mindenbe beleköt. [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Bármelyik biztosítót így tervezték,gondolj vissza az utóbbi idők történéseire !
darwin
@Nakimaga: Ha rendes biztosítót választott volna, jobban járt volna.De mindenki az "ócsóra" megy.Kinek jut az eszébe a Postánál,a MÁV-nál biztosítani?Két nagy biztosítónál van biztosításom,még soha nem kötözködtek.Több vihar károm,villámlás miatti elektromos gép,beázás,ablaktörés történt,rendesen fizettek.AZ A BAJ,AMIKOR NEKEM OKOZNAK KÁRT,ÉS GAGYI BIZTOSÍTÓJUK VAN.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.