Összeszurkálta saját apját egy 19 éves fiú Hévizgyörkön. Gy. Norbert többször is belevágta kését a férfiba, akit azonnal kórházba kellett szállítani. Norbi a helyszínen várta meg a mentőket és a rendőröket. A fiút őrizetbe vették.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
36 éves az apa és 19 éves a fia? Tizenéves volt az apa, amikor a fia született? Na, akkor valószínűleg nem az egyetem padjait koptatta az apa, tehát valami igencsak eltérő "kultúrát" adott át fiának. Sajnálatos, hogy késeléshez vezetett a neveletlenség...
Alexis
@lenhardtibolya: És mi a mondanivalód lényege, röviden?
lenhardtibolya
@Alexis: Az a lényeg, hogy még gyermek volt az apa, amikor apává lett, tehát nem hiszem, hogy alkalmas volt rendesen nevelni a fiát. Az eredmény pedig az lett, hogy egy vita lezárásaként a fiú kést ragadott...
Sííva
@lenhardtibolya: @Alexis: Rövidebben? Az anya kora kb. 32 év? Eltérő kultura? Meg az anyjuk! Bármennyire nem akarják közölni ilyen esetekben a származást, még is azonnal ki lehet szűrni. Csak ilyenkor magyarok, egyéb esetben ha sérelem éri akkor bezzeg cigány! Na ezt szüntetném meg. Aki magyarnak vallja magát, nem akar külön iskolát stb. az legyen akkor is magyar, ha segélyről van szó. A rasszizmus egy jól megfizetett alkalmazottakból álló jogvédőszervezetek által kitalált fejőstehén, mert egyéb rendes munkájuk nem akadna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.