Orbán Viktor 50 éves. Ebből az alkalomból összegyűjtöttük a miniszterelnök úr legjobb pillanatait. Valamit kihagytunk? Kommentben várjuk a képek linkjeit!

Egyszer régen a Hősök terén beszélt
Egyszer régen a Hősök terén beszélt
Kordont bont
Kordont bont
Kolbásszal
Kolbásszal
Vidi. Szotyi. Csányi. Schmitt.
Vidi. Szotyi. Csányi. Schmitt.
Foci
Foci
Húsvétol
Húsvétol
Mercedesben
Mercedesben
Legózik
Legózik
Kormányoz
Kormányoz
Kólát iszik
Kólát iszik
Rajongókkal barátkozik
Rajongókkal barátkozik
Kézcsók
Kézcsók
Kézcsók 2.0
Kézcsók 2.0

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Mit csinál? Mit csinál? ... Minket kicsinál...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
A legjobb pillanatai??! Talán kiszavazták? A valóságshow már csak ilyen :)
entero
@miazavalami: A Kubatov? :-)) Majd később, mert az imént a rally versenyen egy az árokba ment, egy civil Nissan Juke valahogy betévedt a versenyzők közé, majd amikor kitessékelték, visszajött, majdnem az embereken át, így végül az árokban kötött ki, mint kiderült, hótt részeg volt, valami helyi fejesnek a fia:-)))) Ráadásul negyed óra múlva kezdődik a tenisz döntő, közben Peti itthon alszik, mert reggel hányt, és őrá is kell figyelnem, a többiek maradtak a rallyn, ami mondjuk engem nem érdekel, de így volt benne némi érdekesség is.
islander
Entero! Ez kimaradt:
Ül Viktor a karosszékben és olvas.

Hiába mondja neki Anikó asszony, hogy le kéne már feküdni, nem hallgat rá, pedig a Professzor Úr megmondta ezerszer, hogy az ő állapotában ez mennyire veszélyes.

Nem az a legnagyobb veszély, hogy majd megint a nyelvét kezdi lengetni különféle rendezvényeken, világ csúfjára, bekövetkezhet ennél súlyosabb helyzet is, például leharapja a bögre fülét, mert hirtelen az a meggyőződés keríti hatalmába, hogy az a legjobb az egész reggeliben, oszt megakad a torkán.

Miután a szobában ott heverészik fehér botja mellett fekete szemüvegben a hideg kandalló előtt a fideszes potentátok számára ingyenesen és ingyenes élelemellátmánnyal kiutalt vak komondor, Anikó asszony nem mer ellenkezni, és miután a traktora karbantartásán már túl van, inkább szellemi tevékenység felé fordul, folytatva a családi vagyon működésének ellenőrzését.

Hogyaszongya, a kikötőből és a hotelokból befolyik a megfelelő összeg, - szólni is kell Viktornak, hogy gyorsítani kellene Horvátország csatlakozását az Unióhoz, szezon után ki kell cserélni a hajók egy részét, fel kell gyorsítani a füredi kikötő családhoz való rendezésének ügyét, azt majd a Lajos.

Fascio

A Lőrinc rendben van, rá majd szeptembertájt kell odafigyelni, képes és belepisál a dinnyébe, de addig hadd dolgozzon, ez a stadionépítés eléggé macerás ügy.

Leáldoztak már azok az idők, mikor a Fater földhözverhette a kíváncsiskodó fotós gépét, habár minap a hülye szocit jól megkergették az embereink, kell is adni nekik egy-két trafikot…

Okos fejecskéje gondterhelten hajol a könyvekre, - van gondom, nem mondom, mormolja magában, - de aztán elégedetten hátradől - a Család precízen üzemel, alig néhány homokszem kerül csak a gépezetbe, ami ebben a mára már sivataghoz hasonló országban azért nem semmi…

Közben a Vezér vadul keresgél a körülötte feltornyozott könyvekben, Sto gyelaty, Sztálin összes, Mein Kampf, Mussolini élete képekben, Szálasi élete képekben – az utolsó oldalakat...
miazavalami
@entero: nem , hanem mindannak a jó dolgoknak a listája amit Orbán tett az országért.
Tenisz döntő? Ennyi labdapattogástól nekem már jojózna a szemem...:-)))
Mi baja a kisfiadnak?
Dr. Felipe
Nekem a húsvétol fotó tetszik de hol a kötél?
mariaberta
Úr? Aki hagyja, hogy egy Mámi szentséges kezét csókolja?
Eddig úgy tudtam, kézcsókot csak papok, bíborosok ,pápák szoktak kapni, no meg édes szüleink. De hogy ő Úr kérdezem ismét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.