Hiába hozta lázba a híveit Orbán Viktor tegnapi 50. születésnapja, a kormányfő családjával csütörtök este elutazott. Hogy hová, azt közeli kollégái sem tudják. Még testőröket sem vittek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Jaj, milyen tajekozatlan ujsagirok vannak! Meg hogy nem tudjak, hol van? Hiszen mar ket honappal ezelott bejelentette, hogy a szulinapjat Portugaliaban fogja tolteni a csaladja koreben, es hogy az 50 ev elerese nem erdem, hanem allapot, meg kulonben is, nem tett o semmit, hogy igy unnepeljek... (Azzal kapcsolatban kerdeztek, hogy mit szol a Belvarosi templomban szervezendo halaado misere, es hogy elmegy-e?)

Ez a Propin is megjelent, hulye ujsagiro, aki ennyire felkeszuletlenul lat neki a cikkirasnak...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
Elmenekült szegény Orbán,mert a ballibsi föld -és trafikmaffia üldözte a jóságos lelkét, vagy attól félt,hogy Szanyi rálehel és kötőhártyagyulladást kap, esetleg a "nyerő" trafikos hálája üldözte.
marlin
@Nauta: Nem elég, hogy h . . l . e szegény, még szorgalmas is!! :))
entero
@Nauta: Látom, nem unod meg soha az erőlködést. Vigyázz, nehogy aranyér legyen a vége:-))
entero
@marlin: Köszi a dicséretet, te b...ó.:-)
DR Eric CARTMEN
Remélem jövőre lesz egy olyan cikk, aminek a címe ennek a mostaninak csak az első három szava lesz !!!
Nauta
@entero: Sajnos már van! De nem a politikai "erőlködéstől",hanem a munkától! Szóval, nekem nem kell erőlködnöm azért,hogy ráérezzek a simlisségetekre.Az ugyanis adja magát,és minden nehézség nélkül lelepleződik!Ebből az következik,hogy egy kicsivel keljetek korábban ahhoz,hogy egy olyan öreg rókát,mint én meg tujdatok vezetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.