A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított az Update atyjának cége ellen. Norbi értetlenkedik, és a konkurenciára gyanakszik - írja a Hir24.

A GVH közleménye szerint „a Norbi Update termékek népszerűsítése során olyan állításokat tett közzé a termék egészségre ható tulajdonságára, illetőleg betegség megelőzésre vonatkozóan, amelyek valószínűsíthetően nem felelnek meg az élelmiszerek tekintetében irányadó ágazati rendelkezéseknek, megtévesztőek a termék összetételével kapcsolatban, továbbá valószínűleg nem kellően megalapozottan tüntet fel piacelsőségi állítást" - írják oldalukon.

Schobert Norbert arra gyanakszik, csupán a konkurencia lejáratókampányáról van szó, szénhidrátcsökkentett termékeikkel minden a legnagyobb rendben.

„Ismét szedhetjük össze a papírokat és a bizonyítékokat. Amíg decemberben a kórházban feküdtem, a konkurencia jó kis feljelentést írt. Még szerencse, hogy nem Rékára és a gyerekekre hagytam örökül. (...) Persze a GVH vizsgálat nem ítélet - hiszen nem állapította meg a jogsértést -, de ismerve a Hivatal alaposságát, egy nagy lehetőség nekünk, hogy mindörökre nyugalmunk legyen és bebizonyítsuk munkánk értékét. Lehet izgulni" - írta a hivatalos Update Facebook-oldalon a fitneszguru.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Csak a kormánynak szabad hazudni a reklámban?
DogAdventures
Aki tudja, hogyan kell a nehézségekből kilábalni, mindig kevesebbet ér, mint aki azt tudja, hogyan lehet elkerülni őket.:)))
coni
Aki azt hiszi hogy az okos tekintetű Norbi fogja megoldani a súly és étkezési problémáját, az megérdemli, hogy átverjék.
Az emberek nagy része nem tud belenyugodni abba a ténybe, hogy az akaraterő és a kitartás semmi pénzért nem vásárolható meg.
Addig amíg rá nem döbben valaki arra, hogy mozogni és kevesebbet kell enni, addig csak vegye a Norbi update sütit és méregesse magát naponta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.