Az énekes fél óráig sem bírta a Belvárosi Fesztivál színpadán, és le kellett segíteni a színpadról, hogy egy kicsit pihenhessen. Klárika addig is hősiesen állta a sarat.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@gabrella: Bizony a mostanra kiöregedett zenészek, színészekkel az adó bevezetés idején jól kibabráltak, mert más szabályok voltak akkor életben és nem tudták milyen balul üt ki rájuk ha elérik a nyugdíjaskort. Az ORI megszűnését követően sokan nem tudják igazolni mennyi szerződése volt és az ORI fizette e járulékokat.
szaboria1
@adrenalink: 74 évesen sokan már nem így néznek ki. 1958 óta csinálja azért az se semmi. Nagyon régen egy kolléganőmnek udvarolt egy udvarias és közvetlen embernek ismertem meg.
adrenalink
@szaboria1: Túl azon, hogy nem az én világom, múltkor volt az RTL-en a XXI. században. Nekem lehangoló volt, de ez egyéni szoc. probléma.:-)
hallgatag
74 évesen kell már önkritikát gyakorolni,
mit bir, mit nem...és a csúcson abbahagyni !!!
Dr plágium
Ez azért volt, mert nem mulattatni kellett volna a sok degeneráltat, hanem kiküldeni őket a gátakra! Véleményem szerint el kellett volna halasztani a fesztivált! Százezrek harcolnak a hazaikért, életükért ezek meg vigadnak mintha lenne mit ünnepelni! Nincs ezekben legalább egy picike részvét sem?
szaboria1
@adrenalink: Igazad van ez is olyan dolog kinek a pap kinek a papné. Neki is megvannak a rajongói amíg megveszik a jegyeket a műsorára addig ha bírja csinálja. Vannak akiknek a Fásy tetszik a múltkor egy pillanatra a tv nézve nekem Ő sem tetszett nekem, és mégis van rajongó tábora.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.