Igazi hétindító vérfrissítés érkezik a DÉMÁSZ munkatársaitól, akik betörtek egy lezárt tanyára, és ellopták külföldön élő naiv ügyfél villanyóráját. Mindenzt tették a hárommal korábbi tulajdonos 80-as években keletkezett tartozásai miatt: Külföldön dolgozom immár többedik éve, de a magyarországi ingatlanomat, volt és lényegében jelenlegi otthonunkat fenntartom, hiszen a nyári szabadságom idején az egész család hazautazik és élvezi a kellemes tanyasi csendet és nyugalmat. Tehát tanya ingatlanomról van szó. Kedves szomszédasszonyom, aki minden törvényes felhatalmazás birtokában a bejövő leveleket kezeli, riadtan hívott fel, hogy legutóbbi terepszemléje alkalmával (hetente át szokott menni megnézni, hogy minden rendben van-e) észlelte, hogy eltűnt a villanyóra, az áram fogyasztást mérő óra, vki(k) kerítéssel elzárt területre behatolva leszerelte. A mérőóra helyén egy leszerelés dátumát nem jelölő A4-es fecnit talált, amelyben a DÉMÁSZ jelzi, hogy bizonyos XYZ tartozása ki nem egyenlítése miatt eltávolították a mérőórát, amely tartozást itt-és-itt rendezhetek. A szomszédasszonyom tájékoztatása szerint XYZ a tanya ingatlannak az előttem lévő harmadik tulajdonosa, tőle a bank elárverezte az ingatlant (kb 1990-ben), majd az árverés által birtokba jutó tulajdonostól vásároltam meg én lassan már tíz éve.[...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Mindenképpen büntető feljelentést tennék, egy kedves kis leltárral mi tűnt el, főleg pénz és aranyékszerek. Hadd gondolkozzanak az ilyen barmok. Megjegyzem, ezen cégnél, valószínűen egy külön állatfaj dolgozhat, mert hozzám is bejött egyszer a leolvasó csak úgy csengetés nélkül, kifelé már nem mert, mert a kutyám akkorra előre ért és alig várta, hogy megharaphassa a hölgyet. Akkora én is leértem az emeletről, szerencséje, hogy nő volt, különben nagyon megvertem volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.