BUDAPEST – Kemény időszakra kell készülniük az X-Faktor mentorainak, hiszen már most gőzerővel dolgoznak az RTL Klub műsorán, sőt szeptembertől szinte egyetlen szabad percük sem lesz. A Vasárnapi Blikk utánajárt, hogy az addig hátralévő néhány hónapot mivel töltik az ítészek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
"Tóth Gabi nem nyaral idén a munka miatt"
--mások ,meg azért nem nyaralnak ,mert se állásuk , se keresetük ,talán már kedvük sincs ,mégsem kötik Tóth Gabi orrára !
SELIG
"munka" ?
Jaj de sajnálom ezt "megélhetési örömlányt". Van akit tényleg nem engednek el, mert nincs,a ki helyettesítse a minimálbérért, és mert fél, hogy kirúgják, ha elmegy. Ez meg milliókat tesz zsebre, aztán ha vége utána áztathatja a pics@ajat valami karib tengerben. Nem olyan nő ez, aki lemondja a lazítást, legfeljebb átrakja télre.
craven
Milyen munka?? hagyjukmár ezt...sok naplopó! Gyere velünk kábel árkot ásni! na az munka!! Lusta celebek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.