Manapság férfiak és nők körében egyaránt egyre későbbre tolódik ki a szülővé válás időpontja, ám míg előbbiek voltaképp életük végéig nemzőképesek maradhatnak, utóbbiak számára az idő nagy ellenség.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kutyafüle
Ez így hülyeség, nem kevésbé termékenyek, hanem a gyermekvállalás időpontja későbbre került. Sokkal természetesebb lenne, ha az első gyermeket 22-max28 éves koráig szülné meg a nő.
pacsni
elosszor is nem olyan pillanatokban èlunk, hogy szulni kell gyereket, màsrèszt, mindenki akar szorakozni ès inkàbb arrèb tervezik a gyereket. Egyetèrtek aki nem akar most gyereket, nem olyan idoket èlunk, hogy gyerek kell.
pacsni
@Kutyafüle: a menyem 37 èves, de mèg nem akar màsik gyereket, majd csak 40 èves koràra akar egy màsikat. Mondtamneki nem kell màsik gyerek, mert akkor az oroksègnèl vita lesz. nemjòl mondtam?
lovacka
@Kutyafüle: Azt legalább könnyű kiszülni.
pacsni
@lovacka: mèg nagyon gyerek 25 èves lètire, mèg kell neki egy kicsit feljebb cseperegni., legalàbb 10 èvet. Igaz, hogy vikinek 4-5 gyereke van az is koràn kezdte hasznàlni a pocijèt.
lovacka
@pacsni: Se hitel se adósság? Boldog család. Csak ne legyen öröklés legalább száz évig.
wadnarancs
@pacsni: Kelleni kellene a gyerek ,de sajnos ameddig nincsen jövőképe az embernek nincs mire gyereket vállalni. Addig ameddig ugy megyek be dolgozni ,hogy mikor rugnak ki vajon addig hova?
Még ,ha sikerülne is stabíl állást szerezni akkor is ott a jövő kérdés. Én nem szívesen nevelném fel a gyerekemet ott ahol már a templombol is lopnak, az öregeket bántják ,nem lehet este nyugodtan sétálni.

Van olyan ország ahol a 70 éves néni járókerettel és villogóval felszerelve ment sétálni este 9 kor!!!
Kutyafüle
@pacsni: 21.37Ha az én véleményemre vagy kíváncsi, akkor nagy butaságot mondtál:)) Honnan tudod előre, a még meg sem született illetve fogant gyermek majd mit fog örökölni, vagy akar-e örökölni.?
Van egy nagyon aranyos és tanulságos népmese, a címe: A kisködmön. Arany László jegyezte le. Üsd be a Gugliba a címet, és olvasd el a népmesét. Megtalálod rá a választ.
A Tündik bündije
Mert a cosmó szerint a Hold jelenleg a rák csillagképnek egy olyan szögében áll, amiben csak háromezer évente egyszer, és ilyenkor ha nem öntözöd meztelenül, pézsmapatkánnyal a gyepet éjfélkor, miközben a fluor-féle lego dalt énekled, akkor hét évre terméketlenné válsz, kivéve akkor, ha álmodban cserepes kaktusszal találkozol, mert ez esetben meg kell várnod az öntözéssel az őszi napfordulót.
Ez amúgy ilyen pogány babona...
Kutyafüle
@A Tündik bündije: De éjfélkor a keresztútnál ha kiállsz, és a kedvesed hajára ráfújsz háromszor, a terméketlenséget elűzöd a házadból:))
pacsni
@Kutyafüle: igazad van, de ha nem akar orokolni, akkor majd oda adja az àllamnak, ès ha nem dol ossze a hàz, akkor mèrtne orokolne. En is orokoltem a bàttyàmmal egyutt egy telket, mièrt ne fogadnàm el? aztàn ha elakarjuk adni az màs tèszta.Nem hiszem, hogy sok gyerek lenne aki nemfogadnà el az oroklèst.
Kutyafüle
@pacsni: Jól van kedvesem, de átcsúsztunk egy másik témába. Eredetileg a nők gyermekvállalásáról volt szó:))
Csizmás Kond
@pacsni: Nézd, ha egy gyerek marad akkor egy fogja örökölni a hülyeségedet, ha több lesz akkor oszlik és egynek kevesebb jut...szerintem a második változat egészségesebb...
darwin
@Kutyafüle: Nem a gyermekvállalásról,hanem a terméketlenségről volt szó a cikkben.
A 20 és 30 éves nők nagy része elhízott,vagy kórosan sovány.
+Nőgyógyász ismerősöm nagyon szidta a nők által hordott tangát,ami a női nemi szerveket sokszorosan elfertőzi,terméketlenséget előidézve./az a vékony madzag a végbéltől számos kórokozót juttat el a nemi szervekig./
+Az élelmiszerekben rengeteg tartósító és méreganyag van,ami segíti a meddőséget.
+A vizek rengeteg hormont tartalmaznak.
+A kor kitolódása is hozzájárul a terméketlenséghez.
Kutyafüle
@darwin: Tök igazad van! Hölgyek le a tanga bugyival! Tessék elővenni a dédike térdig érő bolyhos-rózsaszínű svájci bugyiját. Előnyös-egészséges:))( utálom a tangát)
Azért ezt még olvasd el:

a nők termékenysége az idő előrehaladtával egyre csökken, és mivel a gyerekvállalási kedv – a fogamzásgátló tablettáknak, a nők magas fokú képzettségének és karrierbeli lehetőségeinek is köszönhetően – egyre inkább kitolódik, sajnos számolni kell vele, hogy egyre többeknél jelentkeznek majd a megtermékenyüléssel kapcsolatos problémák.
darwin
@Kutyafüle: Nem kell átesni a ló másik oldalára,nem kell a nagyibugyi.Aki feltalálta a tangát,nem volt normális.Sok hülye anyuka még a 6-8 éves kislányára is ráadja,és csodálkozik,hogy évente 3-4 alkalommal húgyúti fertőzés miatt nem tud iskolába menni a gyerek,és visít a fájdalomtól,mert fáj a pisilés.
Kutyafüle
@darwin: Jól van na:)) már meg ne sértődjél: De tényleg vacak, semmiérő és egészségtelen viselet. A kislányoknak pedig egyeltalán nem való.
darwin
@Kutyafüle: Engem csak kisfejszével lehet sértegetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.