Manapság férfiak és nők körében egyaránt egyre későbbre tolódik ki a szülővé válás időpontja, ám míg előbbiek voltaképp életük végéig nemzőképesek maradhatnak, utóbbiak számára az idő nagy ellenség.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@pacsni: Nézd, ha egy gyerek marad akkor egy fogja örökölni a hülyeségedet, ha több lesz akkor oszlik és egynek kevesebb jut...szerintem a második változat egészségesebb...
darwin
@Kutyafüle: Nem a gyermekvállalásról,hanem a terméketlenségről volt szó a cikkben.
A 20 és 30 éves nők nagy része elhízott,vagy kórosan sovány.
+Nőgyógyász ismerősöm nagyon szidta a nők által hordott tangát,ami a női nemi szerveket sokszorosan elfertőzi,terméketlenséget előidézve./az a vékony madzag a végbéltől számos kórokozót juttat el a nemi szervekig./
+Az élelmiszerekben rengeteg tartósító és méreganyag van,ami segíti a meddőséget.
+A vizek rengeteg hormont tartalmaznak.
+A kor kitolódása is hozzájárul a terméketlenséghez.
Kutyafüle
@darwin: Tök igazad van! Hölgyek le a tanga bugyival! Tessék elővenni a dédike térdig érő bolyhos-rózsaszínű svájci bugyiját. Előnyös-egészséges:))( utálom a tangát)
Azért ezt még olvasd el:

a nők termékenysége az idő előrehaladtával egyre csökken, és mivel a gyerekvállalási kedv – a fogamzásgátló tablettáknak, a nők magas fokú képzettségének és karrierbeli lehetőségeinek is köszönhetően – egyre inkább kitolódik, sajnos számolni kell vele, hogy egyre többeknél jelentkeznek majd a megtermékenyüléssel kapcsolatos problémák.
darwin
@Kutyafüle: Nem kell átesni a ló másik oldalára,nem kell a nagyibugyi.Aki feltalálta a tangát,nem volt normális.Sok hülye anyuka még a 6-8 éves kislányára is ráadja,és csodálkozik,hogy évente 3-4 alkalommal húgyúti fertőzés miatt nem tud iskolába menni a gyerek,és visít a fájdalomtól,mert fáj a pisilés.
Kutyafüle
@darwin: Jól van na:)) már meg ne sértődjél: De tényleg vacak, semmiérő és egészségtelen viselet. A kislányoknak pedig egyeltalán nem való.
darwin
@Kutyafüle: Engem csak kisfejszével lehet sértegetni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.