Boros Lajos egy éve munkanélküliként él, bár reménykedik benne, hogy ez hamarosan változni fog. Mint mondta, a tartalékaikat élik fel, a nyugdíja csak az ételre elég, a rezsit már nem tudják abból kifizetni. Egy újságnak azt nyilatkozta, olyan, mint egy hajléktalan, aki a felesleges hirdetési újságokat kell, hogy gyűjtse.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Egyre jobban dagad ez a Boros Lajos sztori. Ahány újság leközli, mindegyik tesz hozzá valami "retteneteset"

Ma reggel 8 órakor a Tv2 -ben Boros Lajos a fiával, Boros Dániellel együtt jót nevettek az egészen, köszönik jól vannak. Ám ez a hírverés mégis jót tett Borosnak, mert egyszerre 2 állásajánlatot kapott.

Ennyit a bulvár hírekről:)))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Nem biztos, hogy népszerű leszek.
A művész világ ellentétben az egyszerű dolgozókkal kicsit jobb körülményeket teremt magának, amit majd a nyugdíjas éveiben - amikor már nem lesz munkája - megengedhetne. De ezt, amíg megy a szekér, nem veszik komolyan. Aztán beüt a krach! Akkor kezdődnek a sírások.
Félreértés ne essék, nem vagyok megelégedve a nyugdíjrendszerünkkel. Mert ki is, aki elégedet?
Csak nekik talán könnyebb a helyzetük, mint az egyszerű munkásnak, amikor lehet sírni a nép, összefog, hogy segítsenek.
Vajon ugyan úgy figyelünk „Szabó 23. János” kijön-e a nyugdíjából a családjával?
Pedig ő is ledolgozta a bányában az életét!
pacsni
@szaboria1: nem azèrt ment el dolgozni mèg utànna 20 èvet, mert nem volt jò a nyugdija, mèg akkor apàm èlt ès jò nyugdija volt apàmnak is ( 1996-ban halt meg apàm), hanem azèrt ment el dolgozni, mert mèg nemèrezte magàt oregnek, ès minek uljon otthon egèsznap, azèrt hogy ellustàlkodjon? meg gondolom azèrt is mert a pènzbol sose elèg.
pacsni
"szaboria" demèg elfelejtettem mondani, èn nem èrtem,hogy hogy szàmoljàk a nyugdijakat, mert èn nem èrtek hozzà csak annyit tudok amit anyàm mondott, lehet hogy megmagyaràzta nekem, de èn nemigen figyeltem oda, mert engem mèg nemèrintett a nyugdij,hogy akkoriban hogy szàmoltàk, a nyugdijakat lehet, hogy màs szàzalèkokkall? fogalmam sincs.
kkalman
Bocsánat Lali király, de most nem érek rá, ezért most nem sajnállak.
lbs
@szablyafűrész: Az értéknövelő tevékenységek bármilyen formáját tartom hasznos munkának.

Konkrétan, ipari-, mezőgazdasági termelésben, állattenyésztésben való tevékenység, gépek tervezése, építése, az energetikai ipar működtetése és a további lehetőségek kutatása, stb.
Ide tartoznak a mérnöki tervezői tevékenységek, amelyek nélkül nincs ipar és korszerű mezőgazdaság!
Ezenfelül: Az egészségügyben szolgálók ápoló, orvos a működtető segédszemélyzet tevékenysége.
Az oktatásban résztvevők munkája, mert ez a jövő záloga.

Mindhárom csoport egyformán fontos!És mindehhez hozzájönnek a művészetek különféle ágazatai, amelyek a lélek építésére-épülésére valók.

Idézőjel mentesen...

A Boros és a hozzá hasonlóak ripacskodásait a felsorolásban ne keresd, mert nincsenek benne.
bretagne
Nem tudja Boros, hogy mi van az országban? Milliók élnek a minimumból és félnek a kilakoltatástól. Aki sír, attól el kell venni. Apr. közmunkáért jelentkezett már???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.