Hazánk egyik vezető énekesnője Koncz Zsuzsa facebook oldalán küldött üzenetet rajongóinak, amelyben számos titkot árul el a jövővel kapcsolatban. Érdemes megnézni és informálódni! [Dátum: 2013. 07. 02. 18:06]

Forrás: Zene.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@pacsni: Csak helyeselni lehet, hogy nem a nyilvánosság előtt éli az életét! A magánélete az övé, ne csámcsogjanak rajta.
pacsni
necsak a sikereirol szàmoljonbe, mondjon valamit a magànèletèrol is, mert a rajongokat az is èrdekli. Beszèljen egy kicsit a volt hàzassàgàrol, kihez ment fèrjhez annak idelyèn.(nemhiszem, hogy olyan perfekt mint ahogy elakarja hitettni) Làttam egyszer egy interjut, ugy beszèlt mint az àrtatlan szuzmària! de engem nem tudott meggyozni. Azòta se hallottamtole egy intrjut.
pl. Kovàcs Kati sokmindent elmondott az eltelt èveirol, nemtitkolt el semmit.
csa-csa
@pacsni: inkább ne meséljen ha jót akar magának ebben az országban. Bármit árulna el, azonnal kikiáltják mindenféle ribinek. Mi közünk a magánéletéhez! Amúgy ha igaz a pletyi annak ideJén Boldizsár Iván író fia volt a férje. Na és? Senkit nem akar meggyőzni mennyire perfekt vagy nem, egész egyszerűen úgy gondolja hogy senkinek semmi köze a magánéletéhez. Nem is hallani róla semmit!!! Ha érdekel egy riportban elmondta hogy pár éve meghívták a főző műsorba, de elhárította azzal, hogy ha énekelni sosem nem hívják, főzőcskézni ne akarjanak vele. Igaza van. Lényeg amit csinál!! És azt remekül csinálja. A Kovács Katiról is csak általánosságba tudtunk meg dolgokat. Elvált, gyereke nincs, a keresztgyerekeit szereti és ennyi. Mit akarunk még? Csak ennyivel közlékenyebb. Egyébként Róla sem hallasz szinte soha semmit. Úgy eltűnt Ő is, hogy évekig hírét sem lehetett hallani. Pont elég. Védjék is a magánéletüket amíg csak tehetik!! Énekeljenek nekünk, a többi magánügyük!!
pacsni
@csa-csa: most, hogy meghalt"Bendeguz" mindenkit èrdekli, hogy mièrt halt meg, sokan nemtudtàk, hogy volt egy elso felesège ès ne tudtam. Sot nem is hallottam soha errol a filmrol, most hallottam elosszor rola. Nem is kell mindent kitàlalni, de azèrt egy kis pletyka amirol lehet beszèlni mindig jòl jon. ott volt Mary Zsuzsi, Cipo, Kolmàr, ezekrol is mennyit pletykàltak ès sokmindent megtudtunk, amit az elott 20 èvig titkosvolt az Onèletrajzuk. Vagy mindig ezt a piszkos politkàt kell olvasnunk?
csa-csa
@pacsni: ami a piszkos politikát illeti teljes egyetértésem. Nem titok hogy a média milyen szemét módon áll a magánéleti hírekhez. Ha nem mondasz semmit azt ír amit akar. Ezt rendszerint közlik is az érintettel. Kedvenc mondatuk a "vagy mondasz valamit, vagy azt írunk amit akarunk" Ezt a Koncz Zsuzsa is tudja, valszeg ezért védi magát annyira. Nem is tudom hogy érte el eddig, hogy tényleg szinte semmit nem tudni Róla. De mesélhetne bármit úgyis mindent elferdítve kapnánk, akkor meg minek!
Dr plágium
@pacsni: Csak helyeselni lehet, hogy nem a nyilvánosság előtt éli az életét! A magánélete az övé, ne csámcsogjanak rajta.
JAJMÁR
@pacsni: Nem akarom megbántani az általad felsorolt énekeseket, a Cipőt főleg nem, mert őt szerettem, a többiek viszont már csak celebkedtek, mindenáron fenn akartak maradni. Ez nem vált a javukra.
Koncz Zsuzsa soha nem ment el olyan rendezvényekre, ahol csak ráénekelni kellett, nem érdekelték a fesztiválok meg a falunapok. Azért nem, mert igényes az előadására, és nem a pénz és a hírnév érdekli. A Zorán is ilyen, ő sem megy, csak zenekarral együtt, és ha megfelel a terem akusztikája. Ők művészek.
Ez érdekel engem, nem a magánéletük... ezek a főzőműsorok nézhetetlenek. Eleinte néztem, mert a receptek érdekeltek, de már csak villanásokat látok, azt gyorsan el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.