A NOX egykori énekesnőjének, pár hónapja debütált szólóprojektje, és úgy tűnik a sikernek köszönhetően végleg hazaköltözött.

Forrás: Nők Lapja Cafe
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@Tootsy: Akkor vehetjük úgy, hogy zenei antitalentum vagyok ugyan,
de jó ízléssel megáldva? :) No, Neked nyugodalmas jó éjszakát kívánok,
magamnak meg egy laza sziesztát engedélyezek, ha már szabadnapos vagyok!
Tiszta mediterrán ország lettünk, pedig én még úgy tanultam, hogy kontinentális. :)
Tootsy
@Csodapók: EN IS, EN IS!!! Jo kislany voltam, ezert ma nekem is volt egy szabadnapom, es holnap a szombatom is szabad lesz, de aztan vissza a mokuskerekbe!...:o(( Vasarnap hajnali 10-tol malenykij robot, 9 ora talponallas, mikozben egy tatabanyai banyasz teljes sihtajanak a sulyat huzogatom at a lezerolvaso elott,...:o((

Mit mondjak, a jobb karom kb. fel meterrel hosszabb es 20 centivel vastagabb, mint a bal...:o(

Az izlesed tokeletes, a zene MINDENKINEK szol, de erdemes belole kivalasztani csak azokat, amik nem idegesitenek es amik boldogga tesznek,...(Es ez nem csak a Beethoven IX. szimfoniajanak az Oromodaja,... :o))
Csodapók
@Tootsy: Vigasztaljon a tudat, hogy én is megyek vasárnap gályázni
és nekem sem fenékig tejföl a munkám! De jó ez így, amíg jobb nem lesz! :-)
Tootsy
@Csodapók: NEM VIGASZTAL! Mindenkinek addig kene sok penzt kapnia, amig tudja elvezni, ertekelni, es foleg felhasznalni, nem pedig a fiatal eveiben agyonhajszolni magat a rohadt penzert, ami mindig eppen csak annyi, hogy epphogy megeljel, es amikor vegre nem kellene csinalnod semmit, mert nyugdijba mesz (vagy mostanaban megszunik a melohely), akkor mar csak gyogyszerre meg koporsora kolti az ember a penzet, es orul, ha a klotyoig el tud menni egyszuszra, nem pedig a Bahamakra,...:o(( Ugyhogy piszkosul egyutterzek Veled...:o(
silber13
@Tootsy: Csak figyellek benneteket és ámuldozom, mennyire bölcsek vagytok Csodapókkal-. Én leragadtam a csodálatos Mahaliánál, vagy Ellánál, szívemhez közl éll a zseniális Oscar Peterson, vagy aki a kedvencem: Dave Brubeck. Ennek apropóján Szilvike megpróbálkozhatna Ella Fitzgerald számaival. Te hogy látod?
Mindezek ellenére mégis maradok a Tamás templom karnagyának a műveinél...
Tootsy
@silber13: Csillagom, Te ezt nagyon is jol erted... De a fent emlitett gyonyoru tulsulyos holgyek es Dave Brubeck bacsi - na nekem meg me'g a Benny Goodman is ott van egy picit - mast IS jelentenek, nem csak jazz-t, de gyomorremegtetos soul-t is, gospelt is,..
Szilvike, mint mondam, tiszta intonalassal, jo zenei erzekkel megaldott kis holgy, de ilyenbol 12 egy tucat, Neki viszont meg van egy csodaszep alkata es arcocskaja is, igy az Isten is szinpadra teremtette,... De SOHA ne probalkozzon a fent emlitett holgyek repertoarjaval, mert nem fog neki menni...:o(( Mig a Little drummer boy-t hallgattam es neztem Csodapok linkjenek jovoltabol, a vilagon semmi pluszt nem lattam, nem mozdult a szeken se keze, se laba, de meg a felsoteste eloredontesevel sem probalta meg hangsulyozni ezt a dalt, amit itt Karacsony tajekan egy tinedzser fiu eloadasaban szoktak jatszani, minden oraban legalabb 2-x a radioban,...:o)

Nem, Neki meg Cserhati Zsuzsi is tul "dogos" (imadtam Ot, olyan plusz volt benne, amitol osszeteveszthetetlenul O volt "A" Cserhati...

Aretha Franklin se rossz, de Ot se probalja ki... Talan Koncz Zsuzsit, de O meg el, - hal'Istennek! -, vagy Harangozo Teriket, nekik "csak" kristalytiszta hangjuk van, szep stilusuk, de pl. mar Kovacs Kati is egyenibb,...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.