A hatodik érzék: kifinomult észlelés. A hatodik érzék: kifinomult észlelés. Képességünket jelenti arra, hogy észleljük a finom dimenziót, az angyalok láthatatlan világát, szellemeket, mennyországot... Mi a hatodik érzék? Most megtudod! I. rész

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: jameska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...itt akkor sokan meg vannak áldva vele...akik tudnak olvasni a sorok között...:))
dömdödöm
Nézzük mindezt egy kísérleti példán keresztül. Egy hölggyel rózsacsokrot szagoltattak meg. A rózsaillat a szaglás érzékét igénybe vevő tapasztalaton keresztül tudatosul benne. A csokor egy határozott forrása volt a tapasztalatszerzésnek. Példánkban megfigyelünk egy WC-s nénit , aki a reggeli kávéját merengve issza az asztal mellett, miközben a kertjét nézi. Kora reggel van, tűnődik az előtte álló munkanap feladatain. Hirtelen és látszólag minden ok nélkül a sz@r illatát érzi nagyon erősen, erősebben, mint magát a kávét. Kezdetben nem tudja hová tenni az élményt, elhessegeti magától. Ám az illat követi őt munkahelyére, jelen van vele egész nap. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.