A kormány már a jövő héten tárgyalhatja a kereszténydemokraták javaslatát. Unortodox megoldással fordítaná meg a népességcsökkenést a KDNP. Információink szerint a párt olcsó, forintalapú hitellel és lakással támogatná azokat a házaspárokat, akik vállalnák...

Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
én tudok egy normálisabb megoldást!!!jó gazdasággal,fiatalok itthon tartásával,munkahelyekkel stb.!!ilyesmiben nem gondolkodnak??mert aki ezt kitalálta hát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@tűzróka0919: Ez a kis írás csak fikció :)
laszlobihari
A hitler bandának is volt ilyen irányu kisérlete, igaz ők az "árja" fajtát akarták meg sokszorozni, nem jött be. Ez az eszelős banda csak a kb. 70 éves ideákat tud kopírozni? saját ötletük nincs? bár szerintem ne is legyen!
Szvetlana
Ez a cikk egy beugratás. Szerintem nem hiteles hírforrás.
tivoli
Hányas ikrektől járna a támogatás? 5-ös, 6-os? És ha megnővén nem fidesz szavazúk lennének, mert nem tetszene nekik Rózsa asszony sminkje? Vagy félárvák szeretnének lenni? Akkor valami megsemmisítő tábor építésére fordítanák az eu-s pénzeket?
tűzróka0919
Erről az ikerszülésről eszembe jutott a szocialista tervgazdálkodás a sertéságazatban . Ott megszabták , hogy egy kocának 11 malacot kellett fialnia . Nos volt olyan koca aki nem vette ezt figyelembe és csak 9 fialt . Na most mit tegyünk ? Hányat mondjunk a tsz-elnöknek ? Hát 10-et . No a tsz-elnök törte a fejét , hogy mennyit mondjon a megyei párttitkárnak . Természetesen 11-et . És így minden rendben volt . Na most ha véletlenül csal 1 pulya születik kettőt fognak anyakönyvezni , hogy a kdnp elégedett legyen ? :) Nevezzük eme tenyész programot : az első 10 éves terv az irányított ikerszülésre ! Agyrém az egész .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.