A kormány már a jövő héten tárgyalhatja a kereszténydemokraták javaslatát. Unortodox megoldással fordítaná meg a népességcsökkenést a KDNP. Információink szerint a párt olcsó, forintalapú hitellel és lakással támogatná azokat a házaspárokat, akik vállalnák...

Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
én tudok egy normálisabb megoldást!!!jó gazdasággal,fiatalok itthon tartásával,munkahelyekkel stb.!!ilyesmiben nem gondolkodnak??mert aki ezt kitalálta hát...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sport50
én tudok egy normálisabb megoldást!!!jó gazdasággal,fiatalok itthon tartásával,munkahelyekkel stb.!!ilyesmiben nem gondolkodnak??mert aki ezt kitalálta hát...
bretagne
Most már ezt is a kormány utasítására kell cselekedni??? Megáll az ember esze! Milyen marhaságot fog még kitalálni ez a keresztény-gyülekezet??? Inkább a munkahely teremtésen törtnék azt a buta fejüket!
csegala
Az eutanáziát, az abortuszt elutasítják, mert az nem természetes, mert művi, így Isten akarata ellen való. Az ikercsinálás viszont nem művi? Természetes? Istennek tetsző?
Nakimaga
A mostani többgyerekeseknek már elrendezték a helyzetét ?,vagy nem számítanak a statisztikába ???
coyote3
Titeket meg villanypásztorral kellene megállítani eszetlen banda...
tűzróka0919
Na bassza meg a szöcske . Mán ezek a hülye keresztények úgy tenyésztenék a magyarokat mint a nyulat !! Meg áll az eszem ! És még lehet leszerződni egy vagy több ikerpár szülésére . Máglyára az álszent mocsok "szent emberekkel" . Vajon mit szól ehhez I. Ferenc pápa ?
tűzróka0919
@csegala: Szerintem sincs . Ha valóban létezne ezt az aljadék bandát használná téli tüzelőnek .
Dr plágium
Látom, nem olvastátok elég figyelmesen :)
csegala
@tűzróka0919: És ők tudják a legjobban, hogy nincs! Ha hinnének benne, akkor úgy élnének, ahogy azt a vallásuk előírja, hiszen a földi létük alatt elkövetett hibáikért a pokolra kerülnének. De nem félnek, tehát ők tudják, hogy nincs mitől. Hazudnak, csalnak, kizsákmányolják az embereket lelkiismeretfurdalás nélkül.Taposnak át mindenen és mindenkin, csak hogy nekik több legyen.
tűzróka0919
@Dr plágium: Legyen szíves már egy kérdésemre válaszolni : Mi a módja az ikerszülés vállalásának ? Mert ugye itt fentebb erről van szó .
Dr plágium
@tűzróka0919: Ez a kis írás csak fikció :)
laszlobihari
A hitler bandának is volt ilyen irányu kisérlete, igaz ők az "árja" fajtát akarták meg sokszorozni, nem jött be. Ez az eszelős banda csak a kb. 70 éves ideákat tud kopírozni? saját ötletük nincs? bár szerintem ne is legyen!
Szvetlana
Ez a cikk egy beugratás. Szerintem nem hiteles hírforrás.
tivoli
Hányas ikrektől járna a támogatás? 5-ös, 6-os? És ha megnővén nem fidesz szavazúk lennének, mert nem tetszene nekik Rózsa asszony sminkje? Vagy félárvák szeretnének lenni? Akkor valami megsemmisítő tábor építésére fordítanák az eu-s pénzeket?
tűzróka0919
Erről az ikerszülésről eszembe jutott a szocialista tervgazdálkodás a sertéságazatban . Ott megszabták , hogy egy kocának 11 malacot kellett fialnia . Nos volt olyan koca aki nem vette ezt figyelembe és csak 9 fialt . Na most mit tegyünk ? Hányat mondjunk a tsz-elnöknek ? Hát 10-et . No a tsz-elnök törte a fejét , hogy mennyit mondjon a megyei párttitkárnak . Természetesen 11-et . És így minden rendben volt . Na most ha véletlenül csal 1 pulya születik kettőt fognak anyakönyvezni , hogy a kdnp elégedett legyen ? :) Nevezzük eme tenyész programot : az első 10 éves terv az irányított ikerszülésre ! Agyrém az egész .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.