A huszonkét ember lelövésével korábban fenyegetőző S. Ábel ezúttal tényleg lőtt az utcán és egy gyorsétteremben. Gyorsan elfogták, ám nagy kérdés: mennyire beszámítható a fiú? Újra és újra előtör az agresszió S. Ábelből, akit emberölés előkészülete miatt májusban első fokon két és fél év börtönre ítélt a Fővárosi Törvényszék. Csütörtökön éjszaka eddig ismeretlen okból három lövést adott le a Móricz Zsigmond körtéren. Az egyik lövés egy gyorsétteremben dörrent.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A nagyi halála miatt kattant be???, Na..ne..míg élt a nagyi, meg megverte...és határozottan emlékszem, mikor a bíró, felolvasta a nagyihoz írt versét...tele volt mocskolódással és életveszélyes fenyegetéssel..

Zárt osztályra vele...vagy azonnal főbe lőni...valahogy nagyon nem kéne megvárni, azt, hogy miatta a keze által egyetlen ártatlan ember is meghaljon!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SELIG
Mi az hogy Ábel? Jó hogy nem Ábelka.
Még nehogy sajnáljam ezt a gennyes kis taknyot. Egy idegbeteg, aki nem tudja, hogy mit csinál.
Ne is zárják be. Majd megint bekattan valamin, aztán lövöldözik.
Gondolom otthon van néhány lövöldözős számítógépes játék. Onnan érzi magát ennyire erősnek és ügyesnek.
Dulcinea
A nagyi halála miatt kattant be???, Na..ne..míg élt a nagyi, meg megverte...és határozottan emlékszem, mikor a bíró, felolvasta a nagyihoz írt versét...tele volt mocskolódással és életveszélyes fenyegetéssel..

Zárt osztályra vele...vagy azonnal főbe lőni...valahogy nagyon nem kéne megvárni, azt, hogy miatta a keze által egyetlen ártatlan ember is meghaljon!
SELIG
@Dulcinea: A bírót, ügyészt, ügyvédet, meg ezt a korcsot egy cellába egy pisztollyal és néhány tárral. Mit csinálnának a "jogészek"?
Dulcinea
@SELIG: Lehet sikítoznának a becses életükért...
SELIG
@Dulcinea: Ezért csak a második tár lenne éles lőszer. Beszarnának, mikor nem sérülnének meg. Jönne a megkönnyebbülés, és utána az igazi meglepi. :)
Dulcinea
@SELIG: Juuujj te kis...:))))

Szerintem a sokktól, hogy pisztolyt fogtak rájuk, és el is sütötték, de nem sérültek meg...nahh ettől a sokktól, kapnának infarktust!:))
lópicigáspár
"A rendőrség egyelőre nem nyilatkozik arról, hogy Ábel éles lőfegyvert, vagy gázpisztolyt használt-e,"
No!!! A plafonba lőtt!! Gáz-riasztóval csak a plafon felé lehet lőni ez meg belelőtt, tehát éles fegyverről van szó. És egyáltalán, nem vonták be tőle a parabellumját? Vagy ez egy másik? De azt meg honnan szerezte!? Mit keres szabadlábon, ha első fokon elítélték pont ilyen tett tervezete miatt? Ez a kéthetes rend!? Köszönöm, nem kérek belőle! És abból sem, hogy ha sétálok az utcán és jön egy ilyen zakkant csak úgy lelőjön mindenféle indok nélkül! Jobb helyen legalább rablási szándékkal lövik le az embert, de ez csak úgy, mert neki ehhez van kedve!!!
jancsik68
@Horizont: Kezdhetné az eü államtitkáron
magyarbakancs
@SELIG:" Még nehogy sajnáljam ezt a gennyes kis taknyot"
Szeretném megkérdezni netalán a te fiad,testvéred,rokonod csinált volna ilyet akkor is ilyen stílusban tennéd fel a kérdésedet?
Beteg ember és ez alapján ítélkezel és mondjál véleményt.
Mert sok bolond van még köztünk és sajnos a parlament padsoraiban is ülnek.
Sajnos a zsenit és a bolondot egy paraszt hajszál válasza el egymástól.
SELIG
@magyarbakancs: Na majd ha a te gyereked, vagy ismerősöd ül ott, ahol ez lövöldözik, akkor megkérdezem majd a véleményed.
Szép napot!
magyarbakancs
@SELIG: Beteg ember és ez alapján ítélkezek.
És nem mocskolódok mert nem illik.
Szépen kulturáltan is meg írhatod a véleményed valamiről és nem személyeskedve.
A gyermekem meg nem él itt hon Magyarországon.
crow0131
Tök mindegy mennyire beszámítható. Ha kormányon lennék a hasonló karakterek már nem jönnének ki.
Vagy élethosszig tartó gyógykezelés vagy élethosszig tartó börtön. Neki is lenne választása, de csak egy.
SELIG
@magyarbakancs: Az én gyerekem itt él. De nem szeretném megérni, hogy ebben az országban hal meg.
Amúgy meg megfogadom a tanácsodat.
lenhardtibolya
A srác szemmel láthatólag debil, tehát jobban kellett volna őrizni, és vigyázni, nehogy fegyverhez jusson. Akik elmulasztották mindezt, azokat - szerintem - büntetőjogi felelősség terheli. Ha ez a szerencsétlen már ölni akart, elkapták, elítélték, aztán szabadon kószálhatott, akkor tényleg nagy a baj a közbiztonsággal. Elképzelem, mi történt volna, ha emberekre céloz abban a bisztróban... Inkább nem képzelem el, mert így is horror!
pacsni
az arcàn is lehet làtni, hogy nagy problèmai vannak ennek a gyereknek. szerintem nem a tàrsadalomban a helye. Valahol GRAZBA mert Mo-gon bezàrtak mindent, vagy viki szomszèdsàgàba.
darwin
@Horizont: @lenhardtibolya: @magyarbakancs: Az ilyen betegnek zárt osztályon a helye.Már az előző eset után is be kellett volna zárni.
Két nagyim, a bátyám, az apám is meghalt.Egyik esetben sem akartam gyilkolózni.Csendesen gyászoltam.Mindenkinek van halottja.Mindenki öljön?
Mobil123
@lópicigáspár: Hát tényleg hülyének nézik az embert!! (még hogy gáz-riasztóval!!)
sokanvagyunk
Ezúton is megköszönöm az üggyel - igencsak felelőtlenül, vagy hozzáértés nélkül - foglalkozó illetékeseknek, hogy egy nyilvánvalóan labilis és bizonyítottan zavarodott jövőbeli(?) kollégájuk szabadon kóricál!
bence
@Dulcinea: ! Így igaz ! Emlékszem a tárgyaláson panaszkodott,hogy azért sántult meg mert az unokája megrugdalta ! Ennek a gyereknek bárhová kerül is soha onnan nem szabad kijönnie ! ( börtön,bolondok háza )
gugu45
BEFALAZNI!!!
Aztán párszáz év mulva ódát írni róla, és megénekelni.
A zártintézet csak arra jó, hogy egy még tőle is hülyébb agyturkász pár hónap mulva megállapítja, higy gyógyult, és ki engedi. Ezután lövöldözhet tovább.
qxy
Én már az ilyenekkel rég.-
Sajnálatos dolog történt menekülés közben, tarkón lőtte saját magát.
Mit kell itt etetni itatni meg kímélni?
Ő kit kímélne ha ez a felfogása?
csa-csa
@Horizont: akik kiengedték ezt az eszement rohadékot, curvára nem érdekli! kívánom nyírjon ki egy két hozzátartozójukat! rögtön bezáratnák!
amúgy ha elmebeteg pláne kinyírnám nehogy újra lövöldözni támadjon kedve!
űrbán
Ezt a korcsot miért nem lőtték már hátba 10x menekülés közben??
Manhattan
Ábel eltévedhetett volna a rengetegben..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.