46 éves szeretőjével így tartják ébren a szenvedélyt. Függetlenül attól, hogy 44 év van kettejük között, a 90 éves Jeraldin Saunders és a korábbi “Mr. California”, Donaldo Monroy harmonikus kapcsolatban él, aminek egyik legfontosabb eleme a szex. Elmondásuk szerint 11 éve minden nap 12 órát szeretkeznek. Donaldo egyébként mindössze 19 éves volt, amikor először találkozott későbbi szerelmével, Jeraldine-nal. “Jól emlékszem az első találkozásunkra: Donaldo egy barátommal érkezett hozzánk, és persze rögtön az ujja köré csavart. Még ma sem hiszem el, hogy megtettem, de amikor megpillantottam, magamról megfeledkezve rohantam megpuszilni, majd a barátomhoz fordulva azt kérdeztem, hol találta ezt a helyes fiút?” - mesélte az asszony, majd hozzátette, szerinte az egykori testépítő olyan gyönyörű, mint Michelangelo Dávidja.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@Dulcinea: na ha még nosztalgiázik is... látod nem sok az a 12 óra !! :))))
qxy
Tudjátok nekem is volt egy kollégám ő 4 meg 5 óra volt egy menet meg is kérdeztem úgy hallkan. Meséld már el hogy ilyen hosszú.
Ő onnan számolja a négy órát , hogy helo. hogy vagy? kérsz egy üdítőt? és amúgy a rendes menet re, - ááááááá hát az max két perc.
Na ezek is így gyaszatolnak szerintem.
Dulcinea
@Nyuszicsibe: :)))))))))))))))))))))))))) Csak a nosztalgia maradt neki:)))
Nyuszicsibe
@Dulcinea: na de várjál !! mi van ha a 12 órás kufircolás közben a nénikének leáll a szíve ?? vagy annyira fitt az öreglány, hogy ez a veszély nem fenyegeti ?? szóval azért én nem dicsekednék annyira az ő helyében... :(
Szvetlana
Naná, hogy bírja az öreglány! de hogy a pasija még nem dőlt ki mellőle, ezen csodálkozom:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.