A huszonkét ember lelövésével korábban fenyegetőző S. Ábel ezúttal tényleg lőtt az utcán és egy gyorsétteremben. Gyorsan elfogták, ám nagy kérdés: mennyire beszámítható a fiú? Újra és újra előtör az agresszió S. Ábelből, akit emberölés előkészülete miatt májusban első fokon két és fél év börtönre ítélt a Fővárosi Törvényszék. Csütörtökön éjszaka eddig ismeretlen okból három lövést adott le a Móricz Zsigmond körtéren. Az egyik lövés egy gyorsétteremben dörrent.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
A nagyi halála miatt kattant be???, Na..ne..míg élt a nagyi, meg megverte...és határozottan emlékszem, mikor a bíró, felolvasta a nagyihoz írt versét...tele volt mocskolódással és életveszélyes fenyegetéssel..

Zárt osztályra vele...vagy azonnal főbe lőni...valahogy nagyon nem kéne megvárni, azt, hogy miatta a keze által egyetlen ártatlan ember is meghaljon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gugu45
BEFALAZNI!!!
Aztán párszáz év mulva ódát írni róla, és megénekelni.
A zártintézet csak arra jó, hogy egy még tőle is hülyébb agyturkász pár hónap mulva megállapítja, higy gyógyult, és ki engedi. Ezután lövöldözhet tovább.
qxy
Én már az ilyenekkel rég.-
Sajnálatos dolog történt menekülés közben, tarkón lőtte saját magát.
Mit kell itt etetni itatni meg kímélni?
Ő kit kímélne ha ez a felfogása?
csa-csa
@Horizont: akik kiengedték ezt az eszement rohadékot, curvára nem érdekli! kívánom nyírjon ki egy két hozzátartozójukat! rögtön bezáratnák!
amúgy ha elmebeteg pláne kinyírnám nehogy újra lövöldözni támadjon kedve!
űrbán
Ezt a korcsot miért nem lőtték már hátba 10x menekülés közben??
Manhattan
Ábel eltévedhetett volna a rengetegben..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.