Hatalmas verést ígértek az István, a király rendezőjének. Mások szerint a Sátán vezérelte Alföldi gondolatait, amikor megálmodta az új színpadi látványt.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

valakiaki
"az interneten keresztül fejezik ki, megfenyegetve a rendezőt. Van, aki azt hangoztatja, hogy ha személyesen találkozik a hírességgel, megveri"
Komolyan kell venni és feljelenteni ezeket!
Hülye frusztrált jobbos seggfejek gyűlöletének céltáblájává vált ez a szegény Alföldi, csak mert rendezett egy színdarabot.
Az hogy orsós vajda elvette a szabadságjogaik javát, nem jogosultak nyugdíj és egészségügyi ellátásra, mert az alaptörvénybe "elfelejtették" a járulék mivoltát beleírni, nem zavarja őket!
Csak szaros 300 forint zavarja őket, meg ha valaki megrendez egy színdarabot. Eszement hülye banda!!!
entero
@valakiaki: Tévedsz, én ezt teljesen politikamentes szemszögből néztem meg, és egy nagy rakás szar volt az egész minden téren. Egy rock operában kellenek a jó énekesek is, itt viszont olyan nem sok volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.