Kedves olvasó! A rozmaring népies neve antosfű, latinul Rosmarinus officinalis. Már az ókorban is ismert, kedvenc fűszer volt. A honfoglaló magyarok a Pannóniában élt népektől vették át. Ételeim ízesítéséhez én is előszeretettel használom. A könnyű főételt is ezzel a növénnyel tettem különlegessé. Befejezésül Tóth Lali barátom kedvenc süteményét készítettem el. Ezzel kívánok nagyon boldog névnapot neki és minden kedves Lajos nevű olvasómnak. A mai ebédünk 1250 kcal/ fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat kívánok!
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás