A NAV emberei hamarosan szolgálatba helyezhetik magukat, hiszen a Blikk információi szerint Gáspár Győző a Mr. és Mrs. páros produkcióban, hanem egy naponta jelentkező, celebekkel teli valóságshow-ban is komolyan számol Győziékkel.

Márpedig így milliós gázsi üti majd a salgótarjáni sztárok markát. Azaz csak ütné, mivel a NAV már a kifizetéskor lecsap Gáspárék pénzére - írja a Blikk.

Megkérdezték a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt, hogy küldtek-e már végrehajtó felszólítást a TV2-höz, ám válaszukban csak annyit írtak, hogy: "Konkrét ügyre vonatkozó kérdései adótitoknak minősülnek, ezért nem áll módunkban tájékoztatást adni. Annyit azonban elárulhatunk, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal mindent megtesz annak érdekében, hogy a fennálló tartozásokat beszedje".

Ha az adóhatóságnak hivatalosan tudomása van arról, hogy az adósnak jövedelme van, eszközölheti a letiltást, ezzel a NAV rendszeres jövedelemnél élni is szokott.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kevijenicsaja
Ezt a gáspárt már nem lehetne végleg mellőzni? Utáljuk, de nagyon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
"salgótarjáni sztárok" na neeeeeeee!!! Szomorú lenne!!!Hol vannak ezek a sztároktól???
Nagyon kiváncsian várom a fejleményeket, ezt hogy fogja megúszni!!! Bezzeg akinek pár ezer Ft-os tartozása van, már küldik a végrehajtót!!! ÉRDEKES!!!
sentinel216
Bejár hozzájuk a börtönbe egy stáb - a mai TV műsorok (budapeséjjenappal) korában ez is elképzelhető - , gáspárgyőző lemond a zebráról és tyúklábmintás kosztümben szórakoztatja a rá kíváncsi nézőket. A gázsi meg mindjárt az adóhivatalba utaltatik.
yazo64
Melyikünknél várná ki a NAV hogy majd törlesztünk amikor melónk lesz?
(földi halandókra gondoltam, nem az uborkafán felkapaszkodó senkiháziakra)
dömdödöm
egyáltalán nem várjuk vissza a képernyőre ezt a s tarjáni suttyó főmajmarcút :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
anti
Ezt a g...t ,nem lehetne végleg a médiából kitiltani?A rohadt sok cigón kívűl kit érdekel a "műsora"? A börtönben csináljon fasztivált! Al Caponét is adó csalásért itélték el!Rohadjon rá a lakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.