Budapest — Meginoghat Rezesova védekezése, a milliomos nő azt állította eddig, hogy asztmagyógyszere miatt találhattak drognyomokat  vérében. Bár a rendőrök a szükséges 15 milliliter vér helyett 4 millilitert vettek a baleset után Eva Rezesovától (36), az orvosok ebből a pár cseppből is komoly mennyiségű drogra utaló morfint és kodeint mutattak ki. Ezért háborodtak fel a szakértők, amikor kiderült: a vádak közt nem szerepel az, hogy a négy halálos áldozattal járó karambolt okozó milliomos nő kábítószert szedett volna. Tegnap tanúként hallgatták meg a bíróságon azt a börtönorvost, aki elsőként beszélt Rezesovával, miután a nőt lecsukták. A szlovák nő arra a kérdésre, hogy szed-e gyógyszert folyamatosan, csak egy erős nyugtatót nevezett meg. Akkor még nem szólt az azóta folyton emlegetett, asztmás rohamok ellen használt orvosságról. Úgy fest, Rezesovának azóta eszébe jutott, hogy mégis szed egyéb pirulákat is, hiszen azzal magyarázza a véré­ben talált ópiátszármazékok jelenlétét, hogy azok az asztmára szedett gyógyszeréből származnak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hehe
Nem akarjuktudni hogy ussza meg, nemakarjuk!!!
vakvillám
Van az a pénz ami befolyásolhat döntési helyzetekben lévőket.Magyaros-tulajdonság.Majd rábizonyitják az elhunytakra,hogy ők voltak a baleset okozói:!!!
mátmar
@vakvillám: Már kezdik rájuk bizonyítani! A "szakértő" arról beszél, hogy eléje kanyarodtak! Kíváncsi lennék, hogy amióta elkezdte vizsgálni az ügyet, hogyan áll az anyagi helyzete?
vakvillám
@mátmar: Szerintem ,a kecske is jóllakik,és káposzta is marad:NEmm aggódom egyik,miatt sem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.