Budapest — Orbán Ráhel (24) tegnap délben férjhez ment Tiborcz Istvánhoz (27)! Miközben Orbán Viktor miniszterelnök vidéki programon vett részt, lánya mindössze két tanú jelenlétében kimondta a boldogító igent a XII. kerületi önkormányzat anyakönyvvezetője előtt. Vagyis családjogi értelemben már férjes asszony, habár az egyházi szertartást és a lagzit ma tartják. A szűk körben megejtett polgári esküvőnek szemtanúja volt a Blikk egyik olvasója a Városmajor utcai Barabás-villa előtt. A gyönyörű környezetben álló, pompás műemlék épület, amely kulturális, üzleti és családi rendezvényeknek is otthont ad, a hegyvidéki önkormányzat hivatalos házasságkötő helye is. – Nem sokkal egy óra után járt az idő. Egy ismerősömmel beszélgettünk, amikor felfigyeltünk a leparkoló Volkswagen terepjáróra, amelyből meglepetésünkre Orbán Ráhel és a vőlegénye szállt ki. A fiatalember vezetett. Az elmúlt napokban többször láttam az újságban az arcukat, így egyből felismertem őket, gyorsan készítettem is egy fotót – mesélte Zoltán, akinek tízezer forintos olvasó-riporteri honorárium jár a tudósításért. Azt is elmondta, hogy Ráheléknek semmilyen kíséretük nem volt, csak egy másik pár csatlakozott hozzájuk, vélhetően ők voltak a tanúk. Együtt mentek be a Barabás-villába, és két óra körül jöttek ki. – Nem volt semmi felhajtás, fotózás, nem láttunk ismert politikust, se testőrt „sötét autóval". Vélhe­tően egy abszolút puritán szertartás volt meghívottak nélkül. Az öltözetük sem tűnt ki. Tőlem alig tíz méterre mentek el, ekkor készítettem még pár fényképet – tette hozzá a fiatalember.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Ahogy egy másik szálon írtam:
"Egyébként kellően konspiratív módon azt is lehetne mondani, hogy direkt játszanak rá a "szegény kislány" attitüdre.
Sajnálják már kicsit azt a lányt, akit a papa belerángatott a politikába, kistafirozta pár milliárddal a (lö)vőlegény családját, és most nincs ott a boldogító? igen kimondásánál"

Különben pont ez a baj. Orbán elérte, hogy minden mögött három másikat kezd sejteni az ember, mint a Rákosi -korszakban.
Na ez jelzi leginkább az undorító voltát az egésznek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hallgatag
Elolvasva a cikket, kicsit ellentmondásos...Jó a fotó, de nem is biztos, hogy EZaz ifju pár van rajta...Miért nem elöröl ??? Lehet, hogy Ráhelka kicsit " meghizott" a szendvicstánc óta olyan poci tájban, ezért sürgös??? A völegény sem hasonlit alkatilag hátulról...és a parkolóban mit keres egy vadiúj BKV busz ??? Már kezd unalmas lenni ez a hatalmas hazugsághegy...Többhónapos elökészités után az utulsó pillanatban aszfaltoznak, kertészkednek, templomot festenek, stb,stb...Azt meg végképp elitélem, hogy az öröömszülöknek nem volt idejük elmenni a "polgári" összadásra...Mondjuk apucit értem, valószinü megnézte videón a tegnapi dicsöséges falábú csapatának a krimijét...Anyuci talán fözte a huslevest, meg a töltött káposztát...
Tootsy
@SwordFish: A "balliberalis szennymediat" apuka szemlyesen ertesitette az eskuvorol, tobb reszletet is elkotyogva, aztan ugyano tiltott meg mindenfele sajtojelenletet. A skizofrenias tudathasadas es az Ikrek kettos enjenek tokeletes mintapeldaja ez a fajta intezkedes apuka reszerol.

Akkor most mi is a bajod a balliberalis szennymediaval?
Manhattan
Nekem kellett volna odavinni vmi nászajándékot..., persze megmondtam, hogy ha nem ketyeg és nem robban, akkor erről szó sem lehet...
craven
Apu meg veri a fejét a falba a románok miatt...
Pálinkafőző Rézüst
@Tootsy: ma, 08:59 .re: valszeg, és nagyon valszeg ez is a forgatókönyv szerin van!!!
@SwordFish: "balliberális szennymédia " Nézz körül a az általad kedvelt O.V. közvetlen környezetében, ott megtalálod! Miért ócsárolod magatokat?? A vezír meg ne tudja! Nála nagyobb (nem termetre) ballibet nem találsz e hazában!
Hajrá magyarok!
marlin
@SwordFish: Igazad van!! Sok boldogságot, esztendőre apróságot!!
Miután hozzászólásod erősen a Deutsch-éra hajaz áruld már el nekünk, hogy mikor lesz a válóper?? (Ne a "balliberálisszennymédiából" keljen megtudni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.