Schmitt Pálon nem segített, Tarlós Istvánnak szerencsét hozott Orbán arany színű nyakkendője. Ezt a ritkán látott, misztikus darabot viselte a kormányfő lánya, Ráhel esküvőjén is - olvasható a Borsban.

Három éve tűnt fel először Orbán Viktor miniszterelnök aranyszínû nyakkendője, amit azóta csak kiemelten fontos események kapcsán ölt magára, és éppen ezért viszonylag ritkán láthattuk rajta, most azonban újra előkerült.

Schmitt Pál beiktatásakor is ezt viselte, de Tarlós István eskütételén is ebben jelent meg. A nyakkendő az esküvőt megelőzően legutóbb júliusban, két napra jutott főszerephez. A kormányfő Horvátország uniós csatlakozásakor viselte Zágrábban.

Kiderül tehát, hogy elsöprő többségben vannak azok - egészen pontosan kétharmadnyian - akiknek jót tett, hogy Magyarország miniszterelnöke ebben köszöntötte. A Bors most feltette a nagy kérdést, vajon mi lesz Orbán Ráhellel?

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
remélem nem én azt kivánom neki meg a görény apjának hogy éljen úgy mint az ország nagy része nyomorban rabszolga sorban felkapaszkodott szemetek
Dulcinea
...nem a nyakkendőn múlik...vagy igen?!
Dulcinea
@Polygoner: ...ugye..a nyakbavalót..mán megkötötték nagyon régen...ennek gyümölcse ez a házasság!
sentinel216
Az is kérdés, hogy mekkora súlyt bír el az a misztikus nyakkendő. Nagy csalódás lenne, ha idő előtt elszakadna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.