Gyuri bácsi fáradhatatlan, októberben indul ugyanis a koncertsorozata, és nemcsak a hangszálait, de a testét is erősíti.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vakvillám
Kedves mester,nem rég még mintegy 2/3-ada az országnak az egészségedért aggódott..Talán el pókerezted a pénzed?ekkora az infláció?.Én aggódom--csöndesen-csak csöndesen, a daliás időkön már túl vagy!
silber13
@vakvillám: Így igaz, már tovatűnt, az ifjúság édes madara, ám a hangja a régi.
silber13
Még csak annyit, hogy koncertezés nélkül is megvan mindkettejüknek a napi betevő,és elnézve a villájukat,meg amit ott az évek során felhalmoztak, nem szorulnának a fellépésekre. Viszont egész életüket a pódiumokon töltötték, és aki ismeri azt a világot, az tudja, hogy arról leszokni, váltani nem nagyon, sőt , egyáltalán nem lehet.
varrólány
@silber13: Kisebb koncerten biztos playback-elnek.
verőce21
Rendes gazdag addig szerez amíg él! Ismertetőjele az őszinte, csillapíthatatlan szerzési ösztön. :)
vakvillám
@varrólány:)) Szia forrókávés ,szép napot..a rozsdás vas,kaput is ki lehet nyitni,most Korda is ezt teszi,de én aggódom,tudom ez egy életforma, sajátos,sajátságos hangulatu,de a szervezete ,is tudja ezt---de ő tudja?!!
varrólány
@vakvillám: Szia, amíg van rá nézőközönség addig biztos színpadon lesz. De ott vannak a nagy rockerek azok is nyomják ezerrel a színpadon , és nem is akárhogy.
A múlt héten néztem pl. az Omega koncertet a tv-ben , jó hangzású volt főleg a sokféle hangszer miatt.
vakvillám
@varrólány: Tudod,ők munkamániásak nem a pénz,hanem a hely szelleme mi szinpadra kényszeríti ,a szó nemes értelmében.Itt a propin ,már temették is,most jól érzi magát, de félő a holnap!
varrólány
@vakvillám: Sose voltam rajongója , de tudom nagyon jól énekel. Talán még a régi táncdalfesztiválos dalai amire szívesen emlékszek.
vakvillám
@varrólány: Én nézni nem szeretem ,mert nem pislog csak óránként egyet:-)) de tény és,való jó hangú énekes,és jó nézni szakértelmét a póker játékban,ahoz is nagyon ért:)))
silber13
@varrólány: Legfeljebb fél playback lehet, de inkább énekel zongorakisérettel. A fél playback még érthető is egy zenekar mozgatása miatti nehézségeket figyelembe véve. A régi nagymenők általában a zongorakiséretet szerették. Már csak a műsor lehetséges sokszínűsége miatt is. Ilyesformán Kordáéknak nincs plusz kiadásuk, legfeljebb egy gépkocsi veztő és egy technikus pénzr terheli az összvevételt, meg az adó.
szöszmösz
Tegnap véletlenül kapcsoltan egy csatornára ahol kortársa énekelt egy régi slágert, Nagyon gusztustalan volt, lógott a hája, az arca alkoholtól püffedt volt, idétlenül és
szánalmasan táncolt. Talán még lemezen élvezhető lett volna de így, siralmas volt.
Talán Gréta Garbo tudott valamit.?
varrólány
@silber13: Ez érthető persze . De ha koncerten épp az a jó hogy nem azt lehet hallani mint a rádióban.
Nyilván nekik is egyszerűbb zenekar nélkül fellépni. A régi nagymenők,meg hol vannak már!
A zongora , vagy gitár, igen ezektől lehet elkábulni.
silber13
@varrólány: Ez igaz. A koncertekben az a csodálatos, hogy egyszeri és megismételhetetlen. Ott és csak ott egyszerui a hallgatóság számára a csoda, vagy a eossz passz miatti gyenge telkjesítmény. Ott nincsenek mindentudó technikusok és - ha van zenekar- az sem tudja korrigálni a bakikat, sőt, képes rontani az összhatáson. A rádió, vagy Cd felvétel túl steril, felvételkor - ha jell - 20x is nekiugranak egy résznek, tökéletere törekednek. Aztán ugyanez a művész egy koncerten, ha gyengébb napot fog ki, csalódást okoz.
varrólány
@silber13: A koncerten épp a spontaneitás ami igazán jó, remélem jól írtam. :-)
Van persze megtervezettség de a szólózás az olyan frenetikus tud lenni.
varrólány
A koncertről jutott eszembe ,hogy a Genesis koncerten, épp elkezdődött egyik jó daluk. Mellettem ült az egyik ismerős , és mondom neki "hallod a kedvenc számunk". Közben úgy oldalba vágtam majdnem nekiesett a mellette ülőnek.
Hát az ember vagy élvezze a koncertet vagy ne járjon oda.:-)
silber13
@varrólány: Igazi "szólózást" már nem nagyon hallasz, kegyetlenül sok melóval hangról hangra megtervezett, és kigyakorolt szólókat hallasz, igazi improvizációkat legfeljebb a jazzt játszóktól, vagy a kevéssé népszerű progresszív zenében hallhatsz. De ott is csak a legnagyobbaktól , a többi bizony gyenge hangszer kapirgálás..
varrólány
@silber13: Főleg azért nem hallok mert jó koncert sincs erre fele .Bár most volt itt a fesztiválon az Apostol, de az nem az én világom.
Na ez a szó nem jutott eszembe=improvizáció!:-)
varrólány
@silber13: :-)) Hidd el sokan szeretik, főleg az idősebbek. Talán még én is el tudnám énekelni pár régi dalukat mert annyit hallottam persze régen.
De először keresek egy rózsaszín szemüveget!:-)
KERKA
Ha fellépés előtt benyakal 2 doboz energia italt+ beilleszt 4 db energiarzer elemet, akkor talán.
Hallgattam a 40 évvel ezelőtti számait, kellemesek voltak, de nem több.:))
silber13
De nem is akart ő többet, nem énekelt ő elgondolkoztató dalokat, ő szórakoztatni akart és akar, em többet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.