London – Egy a CIA által kifejlesztett, távirányítású fékrendszerrel ölhették meg Diana hercegnőt (balra) – állítja a brit The Sun napilap.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
@Green Bloke: @silber13: A baleset estéjén a Ritz előtt többen látták sétálgatni Charles Ritchie tábornokot. Első körben tagadott, mint a gép, de amikor szembesítették a negyedik szemtanúval is, elismerte, hogy arrafelé volt dolga. Másnap már a teljes család eskü alatt állította, hogy ott vacsiztak a környéken, és bemutattak mindent: parkolócédulát, számlákat, két pincért, akik ragyogóan emlékeztek mindannyiukra, az érkezési és távozási időpontokra, percnyi pontossággal, mint a mesében. Minden rendőr ilyen szemtanúkról álmodozik...
Na és ott van a sofőr, Trevor Rees esete, aki túlélte a karambolt. Trevor állítólag azóta sem emlékszik semmire a balesetből, még az állítólagos Fiat Uno-ra sem, ami ludas lehetett a balesetben, viszont letétbe helyezve ott pihen pár bankszéfben egy-egy boríték, amiket el kell jutattni mindenféle szerkesztőségekbe, ha őt esetleg valami baleset érné. Na, ezt nevezem én egészségbiztosítási pénztárnak, nem azt a sz@r TB-t...
Hogy ki tette és miért? Felbujtóként elsősorban ott a királyi ház. Ha tényleg Dodi Al-Fayed gyerekét várta, az botrány: hogy a jövendőbeli brit uralkodó féltestvére egy burnuszos csávó, tevetenyésztő jogsival, aki naponta ötször Mekka felé hajlongva imádkozik? Na és plusz az övé meg a családjáé lassan fél London? Már abból is cirkusz szokott lenni a családban, ha egy-egy virgoncabb katolikus beférkőzik a becsületes protestáns királyi családba...
Vagy ott vannak az arabok. Egyes egyiptomi szélsőségesek (pl. Muszlim Testvériség pl.) nem bírták nézni, hogy Diana teljesen behálózza Dodit, akire komoly szerep várna a pánarab elképzelésekben. Az apja, Mohamed Al-Fayed pedig hiába játssza meg magát, megmaradt ugyanolyan elvakult és fanatizált iszlám-hívőnek, mint abroszfejű közel-keleti barátai. Vérző szívvel nézte, amint a fiát Diana teljesen az ujja köré csavarja, és amikor megtudta, hogy feleségül is fogja venni, ráadásul gyermeket is vár tőle, betelt a pohár: inkább haljon mindkettő, mint ezt a szégyent elviselni.
Kádgyár
Nyilvánvaló!
Elvégre ki a legaljasabb, egyik, leges-legszemetebb banda titkosszolgálata a világban?
A Tündik bündije
@Green Bloke: @silber13: Na persze Károly herceg fején is lehet némi vaj. Elég gyomorszorító lehetett minden reggel úgy kinyitni az újságot, hogy bármikor rávigyoroghatott a hír, hogy éppen kivel kavart megint a gyerekeim anyja? Jó, Károly sem tagadott meg magától semmit, előszeretettel gyomlálgatott idegen kertecskékben, Diana meg a palota személyzete közül később előszeretettel választott magának olyan férfipartnereket, akiknek a bőrszíne egy pár árnyalattal sötétebb volt az övénél.

Oké, nincs ebben semmi elítélendő. Nekem is jobban bejön Denzel Washington, mint Sebeők János...

Az már külön érdekes, hogy 2003 októberében Diana egykori inasa, Paul Burrell jó pénzért elad egy, 1996 elején írt levelet a Daily Mirror című angol bulvárlapnak. A levélben Diana valakiről a következőket írja:
(…) A most következő időszak lesz eddigi életemben a legveszélyesebb. [törölve] azt tervezi, hogy egy autóbalesetet rendez meg a csicskáival, melynek következtében engem nagyon súlyos sérülések érnek, beütöm a fejem, ilyesmi, s miután meghalok vagy beszámíthatatlanná nyilvánítanak, ő botrány nélkül nyugodtan újranősülhet (…).
Nem kell túlságosan sok kreativitás, hogy kitaláljuk, az újság szerkesztője által törölt szó a „férjem” lehetett, vagyis Károly herceg, aki nagyban kevert hol Camilla Parkerrel, hol Tiggy Bourke-vel, hol meg azzal, aki éppen szembe jött.
Juskos
@A Tündik bündije: Ezt csak az veheti komolyan, aki kifújta az orrán az agyát! Diana arisztokrata családból származott elit körökben mozgott, művelt és nagyon kulturált dáma volt. Nem a kofák szókincsével beszélt. Csicskáival, ilyesmi... Baromság!

Én is azt gondolom, hogy Dianát a brit titkosszolgálat tette félre az útból , de hogy ezt a levelet nem ő írta, arra mérget mernék venni.

Nem lehet egyszerre nagyot dugni meg szűznek is maradni! Vagyis a trónörökös felesége soha nem kefélhet félre!!! (Csak titokban) Akkor döntse egy életre el, hogy ezt vállalja-e, amikor a királyné-jelöltségre adja a fejét. Visszakozz nincs!
dömdödöm
Az igazság a következő : Ha én lettem volna Lady Diana sofőrje még mindig élne, mert az egy tipikus szintkülönbséges aszfaltrészhez nagysebességgel érkező autós baleset volt .A sofőr akkor hibázott, de óriási nagyot amikor a lejtőhöz padlógázzal érkezett mert menekült és nem vette el a gázt ,az autó a lejtőhöz érve milliméterekkel elemelkedett az útburkolattól ez által a tapadás elment a hátsó kerekek a gázadás által túlpörögtek és amikor újra tapadás keletkezett volna ,amikor az aszfalthoz értek újra , a meghajtott hátsó kerekek megcsúsztak és a kocsi irányíthatatlanná vált ez által az oszlopnak csapódott , és Game Over :-( :-(
A Tündik bündije
@Juskos: Mivel te is maximum annyira vagy pacsipajtása a titkosszolgálatoknak, mint én (semennyire), ezért te sem lehetsz több egy ügyben, mint egy laikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.