A kábeltévé szolgáltatóktól már több bevétele van a kereskedelmi csatornáknak, mint a reklámköltésekből. Fizetni kell a TV2-ért is - hangzott el az Internet Hungary konferencián. A kábeltévé szolgáltatóktól már több bevétele van a kereskedelmi csatornáknak, mint a reklámköltésekből. Míg a kábeloperátoroktól mintegy 50 milliárd forint folyik be a tévécsatornákhoz, addig ma a tévés reklámpiac mintegy 35 milliárd forintot tesz ki, ez a tendencia pedig tovább folytatódik – mondta Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója az Internet Hungary konferencián Siófokon. A szakember megerősítette egy korábbi interjúban tett nyilatkozatát is, miszerint hasonlóan az RTL Klubhoz, a TV2 is terjesztési díjat fog kérni a kábelszolgáltatóktól. Mindezt a reklámköltések drasztikus csökkenésével indokolta.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"hasonlóan az RTL Klubhoz, a TV2 is terjesztési díjat fog kérni a kábelszolgáltatóktól"...eddig sem néztem.
Nakimaga
Van kb 60 csatorna a Digis csomagom kínálatában,volna persze ,plusz fizetős is,de...
:a filmek 30-40 évesek,melyeket 10 perc után képesek reklámmal megszakítani és egy órán belül ezt négyszer,így az egy órás film 2 óra műsoridőt foglal el.
-egymás után játssza a filmeket valamennyi csatorna jó esetben,ha nem párhuzamosan egymással.
-főző műsor főző műsor hátán !
-idióta emberek,idióta tettei,egymással való ordibálásaikra ki kíváncsi?
-a sport csatornák felén,már a lejátszott mérkőzések elmagyarázása folyik(tudálékos ingyenélők jelenlétével)
-Animal is évtizedes kevert gyűjtemény
-Duna TV is az Önök kértéket sugározza,mert másra nem futja,az MTV 1-2 pedig az előbbiekben említett filmcsatornák adásait vette át,de legalább reklám mentesen !
Említésre méltatlan a sugárzó média műsorkínálata és amit tehetnek a kábelszolgáltatók,hogy fizetőssé tétel esetén visszautasítják a sugárzási jogokat !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.