Zokni, alsónadrág, nyakkendő, pizsama, borotva és dezodor. A legtöbb férfi abban reménykedik, hogy nem ezeket az utált ajándékokat találja majd a karácsonyfa alatt. Vajon hogyan kell olyasmit választani, aminek örülnek szeretteink?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Hellcat: Hihi:))) Én egy szóval sem mondtam, hogy a pénzedet szeretik Mr. Tökéletes:)))

És gyanítom, hogy a b.nőd is valami más miatt lát tökéletesnek...:))) na de várjál csak majd ha rózsaszin függöny felgördül...:)))) Tudom most gonoszka vagyok bocsi...de nem lehetett kihagyni...ugyi nincs harag?:)
Hellcat
@Dulcinea: Persze hogy nincs harag :) Mindjárt karácsony van, szeretet meg miegymás, ilyenkor nem lehet haragudni :)
Szvetlana
@Hellcat: 13.54Na látod, ugye megmondtam, hogy rádtalál az a rózsaszál, és hamarabb jött, mint azt gondoltuk volna. Sztem ez lesz a legszebb karácsonyi ajándékod. És ha még a thermó zoknid is tetszik neki, akkor ő egy főnyeremény:))
Hellcat
@Szvetlana: Aranyos vagy köszönöm :) Az tuti hogy ő a legjobb karácsonyi ajándékom :) Úgyhogy most megint minden fasza igazából :)
Szvetlana
@Hellcat: Jó olvasni, hogy milyen vidám és boldog vagy:)) Remélem 100 évig tart.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.