Zokni, alsónadrág, nyakkendő, pizsama, borotva és dezodor. A legtöbb férfi abban reménykedik, hogy nem ezeket az utált ajándékokat találja majd a karácsonyfa alatt. Vajon hogyan kell olyasmit választani, aminek örülnek szeretteink?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szvetlana
Na, de tényleg, nagyon szegényes annak a nőnek a fantáziája, aki ilyen ajándékokat vesz a férjének/szeretőjének. De írhatnám még a papucsot, mamuszt, kockás plédet, pargett inget:))
Hellcat
Nem tudom...én anno kimondottan örültem innen onnan pár thermo zokninak...
Dulcinea
Azért egy márkás Zara férfi parfümnek...szoktak örülni:))))) Főleg ha mellé egyéb Zara termék is kerül:))
A Tündik bündije
Nem szeretek ajándékot kapni, úgyhogy szerencsére már leszoktattam erről a környezetemben mindenkit, mivel értelmes és hasznos ajándék számomra nem létezik. Ha ugyanis én szeretnék magamnak mondjuk málnaízű atomreaktort, akkor vennék magamnak, de nem veszek, mert nem kell, tehát más se vegye meg, mert nem fogom megjátszani, hogy örülök neki.
varrólány
A zoknik amúgy is fogyóeszközök, de tudom nem igazán nyerő.
Férfinek csak olyat lehet venni ami vagy árammal vagy akkumulátorral működik.:-)
Szvetlana
@Hellcat: Akkor Te vagy az a kivétel, aki erősíti a szabályt. Persze a koles szobában tényleg jól jön egy thermó zokni:))
Hellcat
@Szvetlana: Bárhol jól jön :D Ilyenkor télen csak azokat hordom :) Egyébként meg nekem mind1 milyen ajándékot kapok, mert a szándék a fontos. A 2kezi munkát 1 ajándékban pedig nagyon nagyra becsülöm.
Hellcat
@Dulcinea: Én a kék MEXX et komálom :D...na meg a lányok is rajtam :D
Dulcinea
@Hellcat: :)))))ühüm...Ühüm...persze, te kis huncut:))) ami lyányokat illeti...lehet, hogy lyányok valami egészen mást szeretnek rajtad...:)))))))
Hellcat
@Dulcinea: Hát a pénzemet biztos nem :))) Bár tegnap kaptam egy sms-t bnőmtől, hogy megtalálta bennem a tökéletes pasit :D Hízik a májam :D
Dulcinea
@Hellcat: Hihi:))) Én egy szóval sem mondtam, hogy a pénzedet szeretik Mr. Tökéletes:)))

És gyanítom, hogy a b.nőd is valami más miatt lát tökéletesnek...:))) na de várjál csak majd ha rózsaszin függöny felgördül...:)))) Tudom most gonoszka vagyok bocsi...de nem lehetett kihagyni...ugyi nincs harag?:)
Hellcat
@Dulcinea: Persze hogy nincs harag :) Mindjárt karácsony van, szeretet meg miegymás, ilyenkor nem lehet haragudni :)
Szvetlana
@Hellcat: 13.54Na látod, ugye megmondtam, hogy rádtalál az a rózsaszál, és hamarabb jött, mint azt gondoltuk volna. Sztem ez lesz a legszebb karácsonyi ajándékod. És ha még a thermó zoknid is tetszik neki, akkor ő egy főnyeremény:))
Hellcat
@Szvetlana: Aranyos vagy köszönöm :) Az tuti hogy ő a legjobb karácsonyi ajándékom :) Úgyhogy most megint minden fasza igazából :)
Szvetlana
@Hellcat: Jó olvasni, hogy milyen vidám és boldog vagy:)) Remélem 100 évig tart.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.