Demjén Rózsi szerint egy hatalmas maflás helyre tehetné Sebestyén Balázst, aki a Morning-show-ban „ittas sztárokon” nevetgélt műsorvezető társaival. Újabb hírességeket haragított magára Sebestyén Balázs és a Morning-show csapata: a rádiósok névvel együtt olvasták be a kérésükre érkezett hallgatói üzeneteket, amelyekben sztárok malőrjeiről emlékeztek meg. Balázsék ráadásul saját történetekkel gazdagították a beérkezőket, így az ital kapcsán szóba került Bajor Imre, Koós Réka és Demjén Ferenc is. – Ez már mániájává válik minden ilyen hülye celebnek! – kelt ki magából a Kossuth-díjas énekes. – Egyszerűen nincs más mondanivalójuk, máson köszörülik a nyelvüket. Elég volt a viccelődésből! Sebestyén olyan gyerek, aki csak vigyorogni tud mindenen. Nagyon örülnék, ha végleg megbukna. Megbukott már pár műsorával, mert csak ő nevet a saját viccein. Nagyon jópofa akar lenni, de azt mondom, ezeket a jópofákat egyszer jól pofán kellene vágni! – Nem vagyok erőszakos gyerek, de az már tényleg mindennek a teteje, hogy az embert éjjel-nappal ezzel vádolják. Gusztustalan dolog, Koós Rékán viccelődni pedig még inkább az. Egyébként tény, a balesetek többsége a lépcsők miatt van, így engem rendszeresen lesegítenek a kollégák.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Oké, talán nem kéne ezen viccelődni, végül is a függőség mentális betegség, de azért mondjuk ki őszintén, Demjénnek sem a menetszél gyűrte így össze az arcát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@miazavalami: Monnyuk, nem vesztettél vele semmit!:-))
coyote3
Még igaza is lehetne, ha nem időnként lenne józan Rózsikánk...
silber13
@lenhardtibolya: Ibolya Kedves! Csak annyit tegyél, hogy megtekinted @sentinel216: dec.21. 11:37 és 11:39 feltettbiznyitékait Balázs viselt dolgairól!
lenhardtibolya
@silber13: Elhiszem, hogy Balázs nem angyal, ahogy Demjén sem, de most nekik is és mindenkinek szeretettel kívánok áldott, békés ünnepet!
dömdödöm
Ez a tipikus eset amikor a szürke generáció bármit is csinál a nagy generáció lábnyomába sem tud kerülni . Ki a felelős ezért vajon , vagy ez csak úgy magától érthetődő periodikusan változó jelenség ?
bukfenc
Demjén azért a zenei munkásságával tett az asztalra valamit, nemzetközi hírnevet szerzett az országnak! (ez azért nem mentesíti attól, hogy: alkoholista)..
A Kossuth díjat se a pókeren nyerte...
Ő, azért egy zenei "ikon"
Két kézen meg lehet számolni, hogy valaki még 30 év után is "slágerlistán" van!
Mick Jagger is lehetne... korban és tudásban...

Balázska csak egy nímand, egy múló bélgörcs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.