Szinte minden politikus megfogalmazott valamilyen jókívánságot az ünnepek alkalmából a választók felé, azonban csak néhányuk mutatta meg saját karácsonyfáját a világnak. Orbán Viktor gyermekeivel közösen díszítette a hatalmas fenyőt, ami még az Obama család művét is lepipálta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Meg is kell mutatni azoknak a rohadt imperialistáknak...! :)
JAJMÁR
Nekünk van a ház előtt két 8-10 m-es ezüst fenyő! Már régen feladtam, hogy karácsonyra feldíszítsem, mert minden próbálkozás kudarcba fulladt. Kicsit fura, ha csak az alsó ágaira kerül dísz. A padlásszoba ablakából lehetne rádobálni, de ahhoz messze vannak, nehezékkel meg veszélyes. Csúzlival lehetne még rálövöldözni, no meg daruval :) és akkor is itt a kérdés, hogy mindez hogy jön le róluk?
Így, ahogy vannak, gyönyörűek, és élőhelye egy egész madárvilágnak.Tavasszal hangos csivitelés ébreszt. A felső ablakból a bagollyal is lehet szemezni, ha éppen egyszerre vagyunk ébren :)
A Tündik bündije
Szeretné, ha az övé nagyobb lenne na... van nála egy kis agyban túltengő méretmánia, de ezt már megszoktuk tőle. Figyelembe véve, hogy állandóan háborúzik, hadvezért játszik, ellentmondást nem tűrve politizál és Európa meghatározó személyének hiszi magát, akinek még a karácsonyfája is a legnagyobb, nos mindebből arra a következtetésre jutottam, hogy a kedves Lévai Anikó kénytelen beérni időnként valami húspótlóval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.