Pálinkázik, kutyát vakar, médiakukkant: Bulvár Viktor miniszterelnök hatoldalas, fényképes óriáscikkben mutatja meg az emberi oldalát a friss Hot magazinban. Ekkora terjedelmet a kétfejű gyermeket szülő Fekete Pákó sem kapna: a teljes címlap, a tartalomjegyzék harmada, majd hat teljes magazinoldal rengeteg fotóval, köztük egy öltözőszekrény-ajtóra is kiragasztható családi poszterrel. Ezekből a Bikkben vagy a Hot-ban megjelenő cikkekből remek következtetéseket lehet levonni az aktuális Orbán-figuráról, vagyis arról, hogy hősünk melyik arcát fogja mutatni a közeljövőben. Vagy hogy melyiket szeretné jobban kidomborítani.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A kurva életbe, lassan kipukkad ez a kisgömböc. Anikó asszony meg úgy néz ki mintha párszor átesett volna a vak komondoron.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@martinpalermo: és, ha zanzásitaná azt a fejet valaki? Akkor mán csak jó lenne egy nagylátószögű!
martinpalermo
@silber13: Az már nem is fej hanem fujj--azt pedig már kellőképpen " zanzás".
bakegya
@bretagne:Ó TE,ez csak egy felfújható coton,ami elefántnak képzeli magát,de legszívesebben négy keréken gurul,mert saját erejéből a két lábán se lenne képes megállni-na most már a Tiborc gyerekre és a lali papára kihelyezve a tőkét,párdon tőkéjét,na és az asszonyra gravitáltan igen-erre noszogatja,mi közbe minket meg a bankokkal,adókkal baxogat,de csak addig amíg Földönfutásba nem kezdünk,mindenünket hátra hagyva, persze neki-nagyétvágya az van,füle farka meg sehol!!!
bakegya
Ez már nem csak PÁLESZ- gőz-GÁZ is!-az összes disznóság viszont nem fog elférni egyetlen traktoron még akkor sem ha a felét az aszony hátára is pakolja-ha a haza Fényre derül!-remélem azt már nem ez az egy ember dönti el mikor és hogyan!
bretagne
@bakegya: Elég vizuális tipus vagyok. A leírtakat látom magam előtt és röhögök. Csak az ember ne veszítse el a humorérzékét, ez a mai világban nagyon fontos!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.