Budapest - Hol vagyunk mi még Németországtól? A kérdés most kivételesen nem a fizetésekre meg az életszínvonalra vonatkozik: miközben idehaza egyetlen hölgy ül a kormányban Németh Lászlóné (60) fejlesztési miniszter személyében, addig a szövetségi köztársaság újonnan felállt nagykoalíciós kormányában hat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@martinpalermo: valahogy inkább úgyvan, hogy minden nagy ember mögött ott áll egy nő, aki megmondja a tutit. Vagy nem.
martinpalermo
@Szvetlana: Az eddigi létem ,alatt mást sem látok magam körül---de ez úgy hangzik ,hogy minden Sikeres férfi,mögött ott áll egy nő:)))Egy baj viszont van ,amennyiben a férfi ,gondolataiban nem dolgozza fel a lehetőségeket:))lehet ott bárki is.
Szvetlana
@martinpalermo: Hajdanában sok történelmi könyvet olvastam, és ilyenkor én is álmodoztam, hogy híres és hős leszek:)) még törökverő könyvet is írtam, tetszett a tanárnőmnek, de aztán nem lettem törökverő!
martinpalermo
@Szvetlana: Érdekes---,címe a könyvnek?Tudod még?Megverték szegényeket mé nem az Osztrákokat akartad legyőzni?És mondd végül is mi lett belőled?De szerintem a törökök örülhetnek,hogy elkerültek:)))A férjuramnak ,kalodát tettél már az udvarotokba?::-)
Szvetlana
@martinpalermo: Van valóságos történelmi alapja, de majd holnap megírom priviben.
Brutálisan lelassult a gépem. És van 15 üzenetem. Bocsi, szia

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.