Őket fogjuk nézni 5 hónapon át! A ValóVilág Villa újra kinyitja kapuit! Január 12-én már a hatodik évaddal jelentkezik az ország legsikeresebb realityje. Addig is bemutatjuk kik lesznek a VV6 beszavazó show-in.        

Feltöltő: bnorbert
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Csak tudnám, hogy ez mitől való világ? Mert ez minden, csak nem az. Ezek a bemutatkozott szereplők elfuserált férfiak és nők, akik gusztustalanok, szemérmetlenek, közönségesek, és mivel nem akarok az ő szintjükre süllyedni, be is fejezem

Ehhez a műsorhoz mit szól a Médiatanács? Ha Josi műsora miatt sötét lett a TV2 néhány órára, ezért a műsorért meg is szüntethetnék az RTL-II-t.
mariaberta
"őket fogjuk nézni 5 hónapon át, így az ajánlás. Hát akinek ez tetszik, csak nézze, ilyen szeméttel nem töltöm a drága időt.
hallgatag
Be sem kapcsolom a TV-t ezidö alatt !! Szennymüsor !
martinpalermo
Tudod ki nézi őket?- akinek a nénikéje homokért...ik a sivatagban.
pictor
Bemutatkoztak rendesen!...és egyben le is szerepeltek..
A szennyműsor legalja!
taglo
Már előre izgulok ,hogy mekkorát fingik,,jocó" -vagy hogy ,,blázolja "-le veronika -lugiót ! Hogy dugná meg a borus bika ,análisan az ilyen szemét készítőjét !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.