A Fidesz elnökének a Vénuszra, Gyurcsány Ferencnek a nőkre, Vona Gábornak pedig a saját múltjára kell majd leginkább ügyelnie 2014-ben. Bajnai Gordonra siker vár, míg Mesterházy Attilának küzdős tavaszt ígérnek a csillagok. A Bors elkészíttette a pártvezérek 2014-es horoszkópját.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Orulnek neki, ha ez a joslat a tavalyi evre vonatkozott volna. Atyaisten! IKER!!! Ez mindent megmagyaraz, sajnos, Gyurcsany is az, de Neki mas volt az aszcendense, mint orbane...

Pont augusztusban fogja bejelenteni - kis lauffal a valasztasok utan -, hogy "Emberek, a rezsicsokkentesi csatat a galad Unio (IMF, kampos fuszalak, szemunkbe suto napocska, belso ellenseg, gyurcsany-bajnai-mesterhazy, meg a renitens kozoskepviselok ) miatt elvesztettuk, igy most a rezsi 50 %-kal novekedni fog, de mi tovabbra is harcolni fogunk..."
Vizual
Én remélem akkor már nem ő fogja bejelenteni.
bretagne
@Tootsy: Ne jósoljál ilyeneket! Ötletnek veszik.
magyarbakancs
A lendület a gödörbe való száguldást jelenti?
Tootsy
@bretagne: Kapaszkodj meg: akar orban, akar Gyurcsany fog kormanyra kerulni, MINDENKEPPEN EZ LESZ A BEJELENTES,mert minden epeszu ember tudja, hogy ezt nem lehet tartani hosszutavon.A kulonbseg csak a magyarazatban lesz: Gyurcsanyek azzal indokolnak, hogy ez tarthatatlan, mert nincs fejlesztes, karbantartas, osszeomlik a szolgaltatas, mig orbanek mindenfele mumust fognak a falra festeni, meg nem letezo ellensegkepeket okolni, hogy MIATTUK kell beszuntetni ezt a veres verejtekkel, tobb fronton kiharcolt , csaladokert verzo szivu orbannak megszuntetnie... Holott TUDJUK, hogy csak az ellenzek jozan szamszaki magyarazata az igaz...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.