Meglepően és érthetetlenül nagy felháborodást váltott ki a Budapest belvárosában található Fogasház nevű romkocsma ötlete, miszerint csinálnak egy jó kis disznótort. Az ötlet ellen rengetegen tiltakoztak, azt írták: a Fogasház alkalmi vagy állandó vendégeként nem fogadják el, hogy egy állatot öljenek meg itt. A romkocsma válaszként közölte: máshol vágják le a disznót, a Fogasházban csak az ételek készülnek majd el belőle.

Forrás: gasztro-tv.hu
Feltöltő: Gasztro TV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Minden évben részt veszek disznótorban. Nincs is jobb mint nézni, kóstolgatni a sok finomságot ahogy készül! Ezért nem értem ezeket az embereket, ők nem ettek még kolbászt, hurkát, sonkát stb.? Vagy olyan érzékenyek, hogy zavarja őket egy disznó levágása? Akkor ne nézze, és egyen tápszeres műzlit!:))
coni
És akkor jogosan kaphat a belváros tanya támogatást is..
ila51
@pictor: az biztos , hogy miután megvesszük azokat a nyamvadt forrázott kis korcsokat , egy ilyen tradicionális , pörzsöléses , kapargatott disznó üdítőleg hat az ízlelő bimbókra , főleg ha nem szalvétával fogjuk meg a jó nagy " kolbászt " :)
--remélem nem hatottam triviálisnak ! ? :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.