Vitézy Dávid nem nyugszik bele a vesztes szerepébe, szerinte „rendszerszintű probléma” okán újra kell számolni a voksokat. „Nyitott kérdésből és gyanúból ugyanis rengeteg van. 24 592 érvénytelen szavazat volt ezen a választáson, ami rekord” – írta kapaszkodva a Magyar Péter által meghirdetett „érvénytelenül szavazok” kinyilatkoztatás következményébe.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Menyem volt szavazat számláló megkérdeztem azzal, hogy érvénytelen szavazatok voltak nem változik semmi sem. sok volt pl a fpm-re kitöltetlen ami szintén érvénytelen.
vitriol
Ez az "újraszámlálási" mánia a fideszre jellemző! 2002- ben a bukásakor nem is egyszer, de többször is követelte az újraszámlálást, megkapta, de ettől sem lett nyerő! Kérdés vitézyhez: meddig akarja tagadni a fideszes mivoltát?
Pusztai
@vitriol: arról nem beszélve, a fidesz vezényelte le.
Pintér jelentette minden ok volt.
de balhéztak, hidat zártak ..
Nyírfa
Azért nem Vitézy lett a főpolgármester, hogy Budapest szabad és demokratikus maradjon. A Karácsonynak odabiggyesztett gúnyos számonkérése, miszerint hol van a sokat emlegetett Budapest Köztársaság abban az attitűdben, hogy nem veszi fel neki a telefont, fidesz-ügynök mivolta teljes leleplezése.
Ez a gyermeteg, buta akarnok Budapest élén? Első nap Orbán diktálna a fővárosban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.