Aggtelek – Meglepődve fogadta édesanyja, Ilona néni (†84) halálhírét J. László, aki mint megírtuk, hosszú hetekig élt együtt halott édesanyjával egy aggteleki házban. Az épületben hárman laktak, az idős asszony, valamint két gyermeke: László és Ágnes. A testvérpárt rendszeresen látogatta egy egészségügyi szakember, akit kedden orrfacsaró bűz fogadott a háznál. A horrorház titkáról ekkor lebbent fel a fátyol. A Blikk megtalálta Ilona néni fiát, Lászlót, aki állítása szerint nem vette észre, hogy bármi „szokatlan" lenne otthonunkban. – Én nem tudtam, hogy az édesanyám halott. Csodálkoztam is, amikor ellepték a házat a rendőrök és a mentők – magyarázta László, akit hiába kérdeztünk, mikor beszélt utoljára édesanyjával, nem tudott konkrét választ adni rá. – Nem tudom, mikor halhatott meg, lehet, hogy két napja, lehet, hogy két hete. Hiába is kérdezik, én nem tudtam, hogy halott. Ha tudtam volna, miért titkoltam volna el? – magyarázkodott a férfi, akit azért kihallgattak a rendőrök.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Ó , a szegényt nem sokat füröszthették !
tivoli
@Csizmás Kond: Úgy vették észre, hogy jött a postás a nyugdíjjal és alá kellett volna írnia a néninek. A gyerekei meg jöttek a nyugdíjért.
martinpalermo
Nem igaz,hogy nem tudták,hogy halott.Kellett a nyugdíja---inkább éltek a bűzben--és a bűnben.Fel vagyok spanolva,milyen szemét emberek koptatják e "sártekét"!
Szvetlana
Ha élőnek hitték, megetetni nem akarták... Remélem elmeszakértő megvizsgálja ezt az összetartozó családot.
bencemacska
@Szvetlana: Szerintem nem százasok.
Valószínű, hogy az édesanyjuk volt a gondviselőjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.