A csokoládé valójában jobb, mint a híre - állítják tudósok, akiknek vizsgálatai kimutatták, hogy az édesség sok gyümölcsnél több antioxidánst tartalmaz.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@martinpalermo: Gombóc Artúr volt az a dagadt madár, aki imádott mindenféle csokoládét
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@varrólány: az üzemorvos tartott egy előadást a cukorbetegségről.azt mondta, hogy a cukrosok is ehetnek időnként csokit, de ne édes töltelékeset vegyenek, mert a cukor a káros benne. válasszanak minőségi táblacsokit, és abból egy kockát megenni még nem tragédia. Hát biztos igaza van:))
varrólány
@KERKA: Már aki meg tud állni egy kockánál ...:-)
verőce21
@varrólány: (17:44) A tortabevonó nassolásával vigyázz, az egészségtelen! Az nem olyan étcsoki!

Igazi étcsokit egyél! Van azok között is 119 Ft-os, pl. a Tibi étcsokoládé és a Zartbitter. Az előbbi magyar és kevés cukor van benne, nagyon finom. Az utóbbi lengyel termék, nem rossz, de több cukorral. Van még az olcsóbbak közül a Szerecsen étcsokoládé, kicsivel drágább de jobb!

A Tibi csoki CBA-ban és Aldi, vagy Lidl-ben, a lengyel Zartbitter a Pennykben kapható. A Szerecsen nagyobb áruházakban, Tesco, Auchan, stb. Én a Hold utcai vásárcsanokban szoktam megvenni az Államkincstárral szemben. (Pár perc séta a Parlamenttől.)
darwin
@verőce21: A "Dark" nevű csoki nem tortabevonó,hanem 45 % kakaótartalmú étcsoki a Lidlben.Nagyon jó az árához képest,nem fájdul meg az ember foga tőle,mint a rossz tejcsokitól.@varrólány: is ezt említette.Ezt teszem a tortára is,jobb mint a tortabevonó.
JAJMÁR
A kakaótartalmat kell figyelni. 50 % fölötti legyen, de a 70 %-os a legjobb, mert még élvezhető, (nem annyira keserű), és tényleg egészséges.
Néha-néha egy krémes, kevert csoki sem árt szerintem :)
varrólány
@verőce21: Itt nincs Aldi, meg Auchan. A többi igen,a Parlament meg ajaj nagyon messze van!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.