Nyolcszázezer forintért kell megváltani Kádár János és neje sírját a budapesti, Fiumei úti temetőben. A pártfőtitkár 25 éve halt meg, hozzátartozói nem élnek. Sírhelye pedig nemsokára lejár. Moldova György író egy hónappal ezelőtt járt a sírnál, a Fiumei úti temetőben. Kiderítette: amennyiben nyárig nem hosszabbítják meg a sírhely fennmaradási szerződését, felszámolják a pártfôtitkár nyughelyét. – Nem vetne jó fényt egyik politikai oldalra sem, ha senki nem fizetné ki – mondta el Moldova György lapunk megkeresésére. Kádárt 1989. július 14-én temették el. Moldova ezért megkereste Mesterházy Attila MSZP-elnököt. Információink szerint a pártigazgató kezdte intézni az ügyeket, és be is fizetik az összeget. Kádár – bármilyen vitatott is szerepének megítélése – történelmi nagyjaink közelében nyugszik. A feladat ezért inkább a Boross Péter vezette Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottságra tartozna. Döntés ott még nem született.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A felesége később halt meg. Mellétemették.
Városunkban ilyen esetben az 25 év a feleség temetésétől számítandó.
Mi vonatkozik ilyenkor a Fiumei úti temetésekre? Ez döntő lehet.
De kédés miért kellene eldobni a múltunkat. Az MSZP az MSZMP utód pártjának titulálták, itt van a mai MSZMP is.
Sokkal többel és sokkal többen - az egész politikusi garnitúra - gazdagodtak a Kádár rendszer hozadékából.
Menni is jutna akkor egy személyre?
Dobják már össze azt a néhány forintot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miki1111
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
miki1111
@nahát: Elvileg nala a sokal hireseb embereknek sincsen siremlekuk
a sok halara itelt emleke viszater es a lelke nem marad bekeben .
silber13
@miazavalami: 20:13-ra : Oh! Hát ő a műveltség ! És a tegnapi neked küldött kommentjében olvashattad, hogy neki megvan a Mozgó világ összes száma! ( Hogy olvassa-e, az más kérdés!) Na, abból is tudhatnád, hogy a neve mögött igazi pallérozott elma húzódik meg.:-)
nahát
@miki1111: Trágárság folyik a szádból, elméd már csúcsra jár, nem csodálom, hogy a témához nem tudsz hozzászólni. A primitívség legfőbb jele, ha a vitapartnert támadod, ahelyett, hogy a véleményét próbálnád megcáfolni. Hmm..a tagolás sem az erősséged. Bemutatkoztál, köszönjük Emese-- igaz balfanok közül te is a makkos kasztba tartozol, de nem a neved alapján :)
silber13
@nahát: 10:14-re : Tökéletesen igaz, amit írtál!
miazavalami
@silber13: Úgy látszik a mozgó világban Moldova nem mozgott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.