Nyolcszázezer forintért kell megváltani Kádár János és neje sírját a budapesti, Fiumei úti temetőben. A pártfőtitkár 25 éve halt meg, hozzátartozói nem élnek. Sírhelye pedig nemsokára lejár. Moldova György író egy hónappal ezelőtt járt a sírnál, a Fiumei úti temetőben. Kiderítette: amennyiben nyárig nem hosszabbítják meg a sírhely fennmaradási szerződését, felszámolják a pártfôtitkár nyughelyét. – Nem vetne jó fényt egyik politikai oldalra sem, ha senki nem fizetné ki – mondta el Moldova György lapunk megkeresésére. Kádárt 1989. július 14-én temették el. Moldova ezért megkereste Mesterházy Attila MSZP-elnököt. Információink szerint a pártigazgató kezdte intézni az ügyeket, és be is fizetik az összeget. Kádár – bármilyen vitatott is szerepének megítélése – történelmi nagyjaink közelében nyugszik. A feladat ezért inkább a Boross Péter vezette Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottságra tartozna. Döntés ott még nem született.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
A felesége később halt meg. Mellétemették.
Városunkban ilyen esetben az 25 év a feleség temetésétől számítandó.
Mi vonatkozik ilyenkor a Fiumei úti temetésekre? Ez döntő lehet.
De kédés miért kellene eldobni a múltunkat. Az MSZP az MSZMP utód pártjának titulálták, itt van a mai MSZMP is.
Sokkal többel és sokkal többen - az egész politikusi garnitúra - gazdagodtak a Kádár rendszer hozadékából.
Menni is jutna akkor egy személyre?
Dobják már össze azt a néhány forintot!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Január
A felesége később halt meg. Mellétemették.
Városunkban ilyen esetben az 25 év a feleség temetésétől számítandó.
Mi vonatkozik ilyenkor a Fiumei úti temetésekre? Ez döntő lehet.
De kédés miért kellene eldobni a múltunkat. Az MSZP az MSZMP utód pártjának titulálták, itt van a mai MSZMP is.
Sokkal többel és sokkal többen - az egész politikusi garnitúra - gazdagodtak a Kádár rendszer hozadékából.
Menni is jutna akkor egy személyre?
Dobják már össze azt a néhány forintot!
Január
@Január: A felesége 1992-ben halt meg.
hetöndöe
@Január: KB nyolszázezer párttag tűnt el nyomtalanul a rendszerváltáskor,mindegyiknek csak 1 forintot kellene adnia.
Ja...,hogy szégyellik???Az más.
Vizual
Csak úgy kidobni nem merik. Ezért megint valami adminisztratív intézkedésre hivatkoznak, mint a zsidók elszállítása kapcsán, annak idején.
A rendszerváltáskor nem tűnt el 800 ezer ember. Csak kb 500 ezer lépett ki a pártból. Ezek most a "Magyar Csapatban" képviselek a rendszert, és CÖF - l vonulnak fel. Árulok mindenhol vannak, és karrieristák is.
ha nem tévedek ezek még most is félnek Kádártól, hogy kidobatják. Nehogy feltámadjon.
De azért nézhetik, Lenint sem tudták kidobni, Marxot sem tudják, így ez sem fog sikerülni. Valaki kifizeti, de ezzel a fagyi visszanyalt nekik.
lenhardtibolya
Ki az, akinek a sírját térítésmentesen kerülgetik?
1magyar
Nem hiszem,hogy annyi vagyont ne hagytak volna hátra, amiből akár 100 évre is meg lehet váltani a sírhelyet!
A másik meg szégyelljék magukat, ha nem fizetik ki, bár ilyen embernek ingyen is járna a sírhely szerintem.
1magyar
Ötmilliomodik senki képviselőnek a "város saját halottjának tekinti" temetés jár, neki minden ingyen járna!
Csizmás Kond
Szerintem megoldódik, csak kell egy kis nyalifali...
Szvetlana
Konkrétan egy sírhely megváltás, biztos 100 ezer ft alatt van. Ha ez az összeg nehézséget okoz, akkor ez az ország egy nagy szegénységi bizonyítványt mutat magáról.
Mivel államfőről van szó, ez állami feladat.
Mobil123
Szégyelje magát a "politikai elit"-nek nevező csurhe hogy ezt hagyja.
Amikor nyaliztak Kádárnak akkor jó volt?
Január
@hetöndöe: Dehogy tűnt el, igaz néhányan meghaltak közülük, de ott van pl. a parlament ülnek benne elegen, akik a Kádár rendszer kegyeltjei voltak, és most is a húsos fazék mellett vannak.
Kötelességük lépni! Ja, hogy közben végigmentek a damaszkuszi úton, és ma szeretnék elfelejteni? Ez az Ő emberségüket jellemzi.
szaboria1
Először is kiemelt örökös sírhelynek kell lenni, a másik mindig az utolsó temetés időpontja számít.

@Szvetlana: Sajna a Kerepesi temető a legdrágább. Én úgy tudtam ott örökös helyek vannak. Pl a sok hírességek már van akinek 100 éves a sírja. A köztemetőben egy dupla sírhely is már lassan 400000.-ft körül van 2007-ben potom 270000.-ft volt nekünk újabb 25 évre.
miazavalami
Ez szintén az ország szégyene, hogy egyáltalán szóba kerülhet ilyesmi!
Szvetlana
@szaboria1: Bevallom, a budapesti árakkal nem vagyok tisztában, de nem is ez a lényeg.
Azon gondolkodtam, hogy a Kenderesi temetés vajon nem állami cécó volt, nem emlékszem, hogy pénzügyi akadálya lett volna:((
1magyar
Kádár nem a gazdagokat támogatta, így a mostani kormány nem tesz érte semmit. Pedig a nép tőle nem sajnálná.
Powika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
öcsi55
@Powika: Te most biztosan a lovas tengerészre gondoltál.Bár az igazság az ,árulónak őt sem tekintem ,csak egy ostoba vén hülyének aki nem tanult az első világháborúból,pedig vitézkedett benne. Aki Trianont keletre kereste, pedig tudva lévő nyugatra van.
jancsik68
@Powika: Ha ez igaz,akkor Horthy mit keres magyar földben???.Magyarok százezreit küldte a fagyhalálba lapáttal felszerelt munkatáborosokat az orosz aknamezőkre!!!Gondolom te is keresztény vitéz magyar sarj vagy,aki vasárnaponként hason csuszik a plébánosa előtt / aki mellesleg besugó is volt ,anno/ és bünbánatért esdekel!!
Vizual
Nem értek egyet azzal, hogy a régi rend itthon élő képviselőit bántsuk. Nemesek voltak, és sokan ellenálltak, Horthynak és a fasizmusnak. Főhercegeink pedig hazajöttek, de nem politizálnak. Sőt gyerekeket istápolnak, adakoznak, támogatják a művészetet. Miért kellene nekünk ilyen szemét emberek szintjére leereszkedni.
"Igaz, ez a keleti szél..."
Vizual
Kádár pedig tevékenységével lehetővé tette a demokrácia fejlődését, ezért történelmi alak. És talán megérdemelne egy nyughelyet. De félnek tőle, még hamvaiban is.
coyote3
Hóbagoly, Köteles , Martonyi meg a többi jelenleg épp a FideSS-ben ülő elvtárs igazán tehetne valamit...
nyanya001
@hetöndöe: Azokból a legtöbben kabátot váltottak és most nem mernek
megszólalni sem !
nyanya001
@Szvetlana: A Thűrmer ? Én is hmmmmm...
Szeretne minél több embert toborozni a Munkáspártba de azt hiszem itt
bemutatkozott !
Ha valakinek, hát neki tudnia kellett volna erről és időben elkezdeni
gyűjteni a sír megváltására !
Szvetlana
@nyanya001: Thürmer köszöni szépen, jól van. 24 év óta biztos megélhetés neki a Munkáspárt vezetése. Vöröscsillag a zsebébe, fizetés a kezébe. Hát ez van:((
nyanya001
@jancsik68: Mondhatod neki olyan sötét mint a bányásztrikó !
tavaszi
Moldova bácsi elvtárs!...tetszettél pont elég könyvet irogatni a csodás kádár rendszerről. Sok embernek adtad el. abbol a pénzből amit kaptál a kommunizmus dicsőitéséből...nevezzem seggnyalásnak...szépen nyulj be a zsebecskédbe..és ha neked annyira fontos a Kádár sír váltsd meg . Ha úgy érzed Nagy Imre hóhérára,ildomos álldozni...ám tedd meg . vagy ott van Thürmer gyuszi...gyurcsány szemkilövető...fogjatok össze...(Életében is gyűlöltem Kádárt és annak örülök,hogy megélte ,ahogy a rendszere beomlott mint az ikertornyok)
szaboria1
@tavaszi: Csak egy kérdés hány Moldovát olvastál el? Mert Moldova pont az akkori munkások helyzetét írta meg. A másik szerinted ki volt a felbujtó 2006., hogy útána a páncélozott kocsival elhúzta a seggét?
lajospapa
@szaboria1: Meg az oroszokat kiküldte, hogy ő hívhassa vissza.
silber13
@szaboria1: §2:57-re : ez??? Olvasni?? Te viccelsz!!:-)))))) Esetleg a Dörmögő Dömötört meg a csúti mélynövésű Belizár önéletrajzi remekművét a " harcaim " c izéjét! Na jó! Időnként átnyalja a MNO néhány lapját, ha már más nyalnivaló nincs!.
magyarbakancs
@hetöndöe: Nem tűnt el csak átalakult Fideszessé.
Meg gerinctelen gané,szar emberé.
Már aki át alakult.
magyarbakancs
@tavaszi: A mostani rendszernél 100000000000000000 ennyiszer különb volt a Kádár rendszer.
A rengeteg Fideszes komcsi ki csókolgatta a veres csillagot most meg a keresztet csókolgatja.Az ,hogy számol el a lelki ismeretével.?
Sehogy mert nincs neki.
tavaszi
@szaboria1: látom a mozdony füstje a tüdödben maradt...!!!még ennyit semtudsz??? hogy SZELEP VOLT AZ ISTENADTA MOLDOVA ELVTÁRS??? tényleg nincs miről beszélnünk.
tavaszi
@magyarbakancs: ...irhatsz akárhány nullát az 1-es után ...mind azt jelenti ,hogy belédverték a 3.60-as kenyérrel...és a létminimumon tartott életszinvonalla...(hogy örülnöd kellett hogy 5 évenként titóhoz kimehess)...beléd verték a legvidámabb barak elméletet...ráadásul ma azt hiszed ha balos maradsz ...visszatérhet a barak életszinvonal::::semmikor nem fog visszatérni...
tavaszi
@Szvetlana: "álamfő??? a kádár??? -----jézus mária...
tavaszi
@1magyar: Robespier: " a nép együgyű ...és ostoba"...
dr. prédikátor
@tavaszi: Ne igyál kannás bort! látod most is mit tett veled!!!
Szvetlana
@tavaszi: Megnéztem, 2 "l" betűt írtam.

"Mivel államfőről van szó, ez állami feladat."

Ja? hogy te vagy a tavaszi? ez mindent megmagyaráz.még a frusztrált idegállapotodat is:))
szaboria1
@tavaszi: Elég műveletlen vagy és a modorod útszéli.
silber13
@Szvetlana: @szaboria1: MitgyötrődtökEz a véglény maga a totális szellemi sötétség! @dr. prédikátor: De hát látod Atyám, most sem a mértékletesség poharát emelgeti ez a szerencsétlen! Lehülyül az úrnak nem tetsző lőrétől és ilyenné válik, sajna egyre többször, melynek következményeként az alantas szellemiség posványában fuldoklik, remélvén, hátha kihúzza valaki.:-)))
kopatika
Szörnyü, Tavaszi,és a hozzád hasonlóak. Hát nincs bennetek egy csöpp kis becsület,hogy lehettek erkölcsileg ilyen csökött, szellemi toprongyok ? A Kádár , Horthy történelmünk egy része. Az na nép , aki az elődeit nem becsüli történelmét letagadja nem érdemli meg a létet.Az hogy a fidesz-kormány vissza akarja hozni a horthy-korszakot teszik ? Kádár János tagadhatatlanul felelős sok ember haláláért, nyomorúságos életéért igaz. De 1962 után nagyon sok fiatal mehetett egyetemre, fejlődhetett és jobb életet élhetett. Ezek között vannak egyes mostani vezetőink is. Kádár nem tett annyi embert földönfutóvá,mint Orbán Viktor. Horthy lelkén meg sok százezer honfitársunk halála, megnyomorodása szárad. Most pedig a FIDESZ-hez hű történészek és hozzád hasonló talpnyalók szeretnék ezeket a tényeket elfelejteni és szelektíven emlékezve még a zsidókat, cigányokat kiiktatni a magyar nép soraiból is. Hát szégyeljétek magatokat, ahányan ilyenek vagytok.
aborisz
Ez meg szégyen a baloldal részéről ! Most látszk .hogy a hatalommal ,és a zsebükkel vannak elfoglalva ! Ha adnak egy számla számot 1000Ft-al beszálok
dr. prédikátor
@silber13: Ez a szerencsétlen tavasznélküli korábban jelentkezett nálam fűnyíró munkásnak, hogy a cigus fecalicus álltal felépítendő stadionyokban levágja a füvet, mondván profi fűnyíró!! de ezek után még abból az utcából is ki fogom tiltani amelyikben a stdiony épül,ha én leszek a belügyér az új kormányban!!!DDDDDDDDD)
aborisz
@aborisz: És még valamit nem éltem át az 56 forradalmat mivel 69 -ben születtem !.de a legszebb gyerekorom fiatal korom kádár korszakban volt!!!
silber13
@aborisz: Úgy érzem, nekem is hasonlóak az emlékeim! És nem mondom, hogy hát az idő megszépítette az akkori dolgokat, mert valóban az volt.
miazavalami
@tavaszi: Ha csak egy Moldova könyvet olvastál volna el amit a Kádár rendszerben írt , akkor nem égetted volna itt magad ezzel a kommentel!
Hogy kicsit segítsek! Moldova volt az aki a Kádár rendszer minden hibáját leírta! Ja! És ifjú korában arról elmélkedett miután otthagyta az egyetemet, hogy Kádár likvidálja. Te eszement Moldova sosem volt a Kádár rendszer elit írója! Remélem eléggé irodalmi nyelven fogalmaztam. De ha nem érted akkor leírom a te szintedre hozva is!
miazavalami
@aborisz: Na akkor te velem vénülsz...:-)
Halszem
"Felszámolhatják Kádár János sírját"
Kell a hely Vitykának? :-)
silber13
@nahát: Tényleg! Adott a csóti temető is!:-))
Desischado
Sokan szeretik Kádárt, mert abban a rendszerben élhető volt az élet! A sírját meg kell váltani! Ez a legkevesebb, amit megérdemel Jani bácsi! Nyugodjék továbbra is békében!
tavaszi
@kopatika: ...nincs bennem egy csepp becsület sem. Kádár iránt végképpen nincs. azt mondod a multat tisztelni kell?...nocsak azt is szelektálva ??, hortyt mocskolni...(emberek életéér) Kádárt dicsőiteni (emberek elhurcolásáér-kivégzéséér)...?? ezt szeretnéd??? micsoda kettős mérce ..és te használsz "szellemi toprongy jelzőt"...tudod mit ??? az ilyen beszólás mint a tied még jobban baloldalt megvető vé tesz...
tavaszi
@miazavalami: ...micsoda naiv vagy te jó ég!!...azt hiszed acél elvtárssal nem volt egyeztetve Moldova "kádárrendszert szőrmentén bíráló" gondolatai??? ...egy olyan nóta nem hangozhatott el ami az acélnak nem tetszett...Moldova olyan volt a z irásban...minz Hofi a humorban...lehetett hahotázni...a rendszeren...!! szelep !!...mondvacsinlt szólássszabadság...próbáltad volna te leirni...ugy lazán mondjuk a Mozgó világ hasábjain!!...(ja hogy a Mozgó világot nem ismered ?? minden száma megvan...) de mondok jobbat: őlég nagy a baloldal...még mindég nincs megváltva a sír???...persze hogy nincs..mert csak pofáznak róla ...felvállalni nem merik...

...tőlem 1 fillért nem kapnak erre az biztos...
magyarbakancs
@tavaszi:
Kurva magas most az élet színvonal.
Akkor egy havi fizetésből 3450-Ft-bol eltudtam menni 1 hónapra Bulgáriába nyaralni.
Most meny el nyaralni közalkalmazotti fizetésből.
Létminimum élet szintvonalat írsz.
Akkor volt élet színvonal most van szegénység és 4 millió életszínvonal alatti emberek.
Nem tudom hány éves vagy én az 5 X-szet taposom de nekem ne dumáljál ,hogy melyik rendszer volt jobb a Kádár,vagy a mostani.
Akkor tanulhattál ingyen és érdemeid ,vagy szüleid érdemeid,vagy nagy szüleid érdemeid mellett felvétel nélkül felvetek az egyetemre.
Mint Kövér elvtárasat a jelenlegi ház elnök urat.
Ki igencsak bőszen komcsizik és szidja a Kádár rendszert.
10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 Egryivel jobb volt akkor mint most.
tavaszi
@Szvetlana: örülök,hogy csak az --"L" betüm hiánya okozott traomát számodra ...derűs természetű...és jó érzéssel várom a tavaszt...lényeg te is maradj elhivatott..és egyenesgericű...(én legalább beismerem,hogy kiket és miket szeretek..és utálok magam körül)
tavaszi
@magyarbakancs: ja ...látom 5x-et taposod -----kiskomám én a 6x-en jóval tul...szóval nem egy sulycsoport. ...56 után születtél...és ez bocsánatos "bűn" számodra . az úgymond konszolidált...legvidámabb barak Kádárrendszerét élted meg...és igen bulgária ...1 hónapig...na persze ,csak úgy eltudtál menni a munkahelyről 1 hónapra. ...persze hogy el!...mert kaponbelöli munkanélküli voltál te is én is. születésed elötti kádárról nem irok...járj utána a családban...ha balos a család akkor is fognak mesélni Janibácsi gulyásleveséről...az érdemeket kár volt leirnod ...járj utána hogyan voltak osztályozva az emberek..."osztályidegenig " bezárólag...idefigyelj basszus !! még lakást sem kaphattál a szar panelben csak amikor már minden kaszt megkapta ...és ha maradt...esettleg ...mivel igen a szülök-nagyszülők "érdemeit tartották számon"...nem sorolom...tényleg rajta...utalj a sirra összeget. lelked rajta.
kopatika
@tavaszi: Olvasni és értelmezni is tudni kell.
Nil
Jó lenne még kicsit várni- hátha egyszer megtudjuk az igazságot és akkor tisztáznák a nevét - a történtekben játszott szerepét, a lehetőségeit, stb.- ne újratemetni kelljen.
magyarbakancs
@tavaszi: Soha nem voltam kapun belüli munkanélküli.
Intenzíven dolgoztam mint anesztes.
Jelenleg alkoholista,drogos betegekkel foglalkozom.
Igen jobb volt akkor mint most.
Minden területen.
Jó egészséget kívánok neked.
nezelodo
Valaki itt majdan előkotrandó admin intézkedést jósol. Lehetséges, hiszen az általuk favorizált kétes múltú ember hamvait is egy diplomatatáskában lopkodták el és hurcolták határokon keresztül, mert gerinces módon ott sem mertek eljárni (persze a röntgent azóta is rühellik, hátha kiderül, hogy nincs nekik). Akkor mit várhatnak a zemberek Kádárral kapcsolatban, akinek a rendszerében párt és KISZ vezetőként tündökölhettek a mai igazi döntéshozók.
keresztapa
A múltadat ha nem tudod tisztelni, akkor saját magadat sem tudod, hogy várhatod el másoktól azt, amit saját magad nem tisztelsz, hogy mások tiszteljék. A nép történelme minden "Kor"sajátosságán múlik. Soha nem a nép akaratán! A nép csak elszenvedője, vagy kedvezményezettje az adott "Kor"- nak!
silber13
@tavaszi: 10:00-re. Hát az első mondatoddal maradéktalanul egyetértek! Nincs benned.! Valóban nincs! És ezért kár a melledet verni!! Ki a fene kérdezte tőled, hogy ismerd el, híjával vagy minden becsületnek??
pacsni
nemlehetett volna megtartani mint emmlèkmu? Nemhiszem, hogy olyan sok
fentartàsba kerulne egy sirhely, azt a kormànynak kellene fizetni, annyit loptak màr, hogy
ha osszeadtàkvolna azt a sok pènzt, akkor 1000 èvre kilehetne fizetni a sirnak
a helyèt. Szègyen ezekre a kormànyranèzve. Ezeknek semmi se szent? Csak a viktor?
silber13
@kopatika: Kiváltképp ennek a szerencsétlennek a hozzászólásait! :-))) Mert az olyan! De olyan, hogy ..húúú
silber13
@tavaszi: Mondd már meg. mi a franc közöd van Kádár sírjához? Azt firkálod fentebb:
" ..nincs bennem egy csepp becsület sem. Kádár iránt végképpen nincs..." Akkor mit dumálsz itt? Tartok tőle azt a becxsületnek nevezett játékodat márrégen elcserélted narancs színű lufikra!
dr. prédikátor
@tavaszi: Na figyelj öcsi! ne hivatkozz a korodra mert én nálad is idősebb vagyok!!!igen abban a korban lehetett élni! Minden embernek volt munkája, biztos megélhetése. Az emberek többsége meg tudott élni a keresetéből, sőt nyaranta el tudott menni két hétre nyaralni a családjával együtt!!És ma???te csak itt osztod a nemlétezőn eszedet, pedig ha igaz te is valamikor akkor éltél! igaz öcsi???Akkor teli szájjal éljeneztél, és akkor neked is jó volt Úgy e?? volt munkád,megélhetésed, nem kellett attól félned hogy az utcára kerülsz, hogy a fejed fölül elárverezik a házadat és az utcára kerülsz.Jobb ha visszafogod magad és tisztességesen próbál viselkedni!! Olyan EMBERT pedig ne szidj és ne minösits akit nem ismertél!!! Fogd vissza magad öcsike!!!
keresztapa
@silber13: @pacsni: @dr. prédikátor: talán ha elolvasnátok, és értelmeznétek ma 12:42 kommentemet, hátha feloldaná az ellentéteket, és tisztelni lehetne,egymás megtapasztalásait jó rossz vélelmét! Egymás sértegetésének mellőzésével.
silber13
@keresztapa: Szép és bölcs gondolatok, de én tisztelem a múltat és a mólt történéseit. De hiába az erőfeszítésed, ha van itt olyan, aki tesz a múltra, összefüggéstelen mondatok halmazát észérvnek tekinti, és lesajnálja a múlt szépségeit, ostorozza a múlt hibáit: Talán inkább oda kéne címezni a dicsérendő megszólalásodat, de tartok tőle, reménytelen lesz a próbálkozásod.
silber13
@keresztapa: Még csak annnyit, hogy nyugodt szívvel írhatsz az itt nem jelenlévőknek is, mert a rosszalásuk, aminek hangot adnak, teljesen jogos.
szepwilly
tavaszi; agyon olvasott agyaddal kevered Moldovat es Berkesit,erröl enyit,a masik dolog a sok csepüragot,politikusnak mondott agyamenteket,focistakat,allami penzen ujra es ujra tudnak temetni,egy volt allamföre is kellene,hogy teljen!Ennek a fideSS-komunyista parnak,ha egy picit is gondolkodtak volna,vegre lett volna egy jo pont!De az agyuk helyen,had ne irjam,hogy mi van!
mariaberta
Kádár felelős és Horthy is felelős sok ember haláláért, de Horthy gyermekek haláláért is felelős. Arra azért kíváncsi vagyok, hol a munkáspárt? Hol van Thürmer Gyula? Ha valamiért fizetni kell már nem annyira szeretett Kádár János?

800.000.Ft-ot akár telefoni akcióval is össze lehet dobni, de köszönet az MSZP-nek a gesztusért.
mariaberta
@nahát: Nem volt diktátor, és nem Ő ment ki az oroszokért, mint ahogy azt tette a te Orbán vezíred.
miazavalami
@tavaszi: Drága! Moldova ifjúkoráról mit tudsz?
kukac50
Az a mindenkori kormány szégyene! Valamelyik politikus feleségét több százezres juttatással segíttették az megérdemelte,akkor Kádár János is megérdemli,hogy Örökre ott nyugodhasson.Ha nincs rá pénz a kormánynak akkor szociális parcellában,szociális temetés keretében Áder Orbán Lázár és a többiek ássák ki, és szociális temetéssel ássanak Neki sírt,és temessék be illendően..
nahát
@mariaberta: egy ember dönt mindenben, nem lehet ellenvélemény, mert különben elvisznek... szerinted mi?
silber13
@nahát: Az " egy ember dönt mindenben" szöveg talán szeretett csúti Belizárodra illik! Nem gondolod! Mert különben elvisznek... Marhaság! Nem ismerem a korodat, de eléggé kölyök lehetsz! Azok beszélnek ilyen marhaságokat!
miki1111
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
miki1111
@nahát: Elvileg nala a sokal hireseb embereknek sincsen siremlekuk
a sok halara itelt emleke viszater es a lelke nem marad bekeben .
silber13
@miazavalami: 20:13-ra : Oh! Hát ő a műveltség ! És a tegnapi neked küldött kommentjében olvashattad, hogy neki megvan a Mozgó világ összes száma! ( Hogy olvassa-e, az más kérdés!) Na, abból is tudhatnád, hogy a neve mögött igazi pallérozott elma húzódik meg.:-)
nahát
@miki1111: Trágárság folyik a szádból, elméd már csúcsra jár, nem csodálom, hogy a témához nem tudsz hozzászólni. A primitívség legfőbb jele, ha a vitapartnert támadod, ahelyett, hogy a véleményét próbálnád megcáfolni. Hmm..a tagolás sem az erősséged. Bemutatkoztál, köszönjük Emese-- igaz balfanok közül te is a makkos kasztba tartozol, de nem a neved alapján :)
silber13
@nahát: 10:14-re : Tökéletesen igaz, amit írtál!
miazavalami
@silber13: Úgy látszik a mozgó világban Moldova nem mozgott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.