Úgy csókoltuk egymást, mintha bármelyik perc a világ végét jelentené, és nekünk ki kell használnunk minden pillanatot. Ettől kezdve késő este, vagy éjjel, előadás után találkoztunk. Titokban. Óbudára, a Hűvösvölgybe vitt az autóján. Nős volt, én pedig az egykori tanítványa, kollégája.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Macsi: De hát éppen az emberi hülyeség miatt tágul a világegyetem!
varrólány
Ez tényleg szánalmas amikor valaki direkt féltékenységet provokál, mert fogalma nincs mit él át a másik ember.
silber13
@varrólány: Színházi világot sejtek.Ezek olyan " művi" történetek! Kitalációk. Lehet rajtuk nyáladzani, krokodil könnyeket könnyezni!
Nakimaga
Az olvasottságért mindent,még átírni,koppintani cikkekből könyvekből sem restek egyesek !
Olyan,mint a főző és szakács műsorok!Minden botkezű,botlábú vagy főz,vagy zabál,mert előtte pár ember az tollasodott meg!
silber13
@Nakimaga: Igaz, de még mennyire, hogy igaz!
varrólány
@silber13: 10:53 Az "előttem szólók" miatt olvastam el már csak hogy tudjak érdemben válaszolni. Az élet ennél sokkal rafináltabb emberekből áll, de az ilyen féltékenységi tesztelések inkább nőkre jellemzők.
Az ilyenen azért könnyeket kár hullajtani, A túl érzelgős történetek ha mással történnek akkor az olyan" nyálas" ha velünk akkor az szép.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.