Biztonsági őrök kísérték ki péntek hajnalban a Liget-Clubból Stohl Andrást a Blikk olvasó-riportere szerint. A népszerű színész állítólag a lezárt VIP-részleg szolgáltatásait is igénybe akarta venni: magához vett egy üveg whiskyt és pár doboz energiaitalt, az éjjellátó kamerák azonban mindezt felvették.

A 10 ezer forintért jelentő olvasó szerint Stohl András ittas állapotban érkezett éjfél körül, majd a belépéskor a fizetendő 1200 forintot nem tudta kifizetni, mondván, hogy nincs nála készpénz, csak kártya, így beengedték ingyen. Ruhatárra sem volt pénze, így kabátban bulizott nagyjából két órán át, majd felment az emeletre, a lezárt VIP-részlegre. Ott állítólag az egyik pultnál whiskyt töltött, és a fiókokból energiaitalokkal is megkínálta magát, de balszerencséjére a helyiség be volt kamerázva, így azonnal felrohant két biztonsági ember, hogy kitessékeljék.

A Blikk megkereste Stohl is, aki elismerte, hogy hibázott. "A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak kártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat" – mondta Stohl.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@verőce21: 14:16 Attól függ kitől, van akitől egy szó is elég és van aki napestig mondhatná akkor sem lenne hatása.(nem kötözködök csak a saját tapasztalataimat osztom meg) :-))
verőce21
@varrólány: (14:20) Én is csak úgy mondom, mintha tapasztalt nőhódító lennék, aki kalandoktól összesebezve, emlékektől tetézve már bizonyos bölcsességre tett volna szert...:)
Szvetlana
@bukfenc: 21.52 A rosszfiú írjon nekem, elolvasom, aztán rágyújtok.:)) MIután kölcsönösen szépeket hazudozunk egymásnak, egyikünk sem veszi komolyan a másikat, telik-múlik az idő.
Hogy Te milyen csavaros eszű vagy:))
varrólány
@verőce21: 14:34 Jól van akkor én se vagyok az a nagy megmondó , csak tudod mint a nyuszi reszelgetem a körmeim és közben hülyeségeket beszélek! :-))
JAJMÁR
@verőce21: 11:54 A víziló is, azt hittem, csak az elefánt :)
SpamKontroll
@verőce21: Gyertyafényes vacsora nélkül lehet élni... de rácsok mögött megsímogatni a pasidat? ... Nekem nem kéne... Még a csizmám porát sem csókolhatná meg egy ilyen gerinctelen valaki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.