Biztonsági őrök kísérték ki péntek hajnalban a Liget-Clubból Stohl Andrást a Blikk olvasó-riportere szerint. A népszerű színész állítólag a lezárt VIP-részleg szolgáltatásait is igénybe akarta venni: magához vett egy üveg whiskyt és pár doboz energiaitalt, az éjjellátó kamerák azonban mindezt felvették.

A 10 ezer forintért jelentő olvasó szerint Stohl András ittas állapotban érkezett éjfél körül, majd a belépéskor a fizetendő 1200 forintot nem tudta kifizetni, mondván, hogy nincs nála készpénz, csak kártya, így beengedték ingyen. Ruhatárra sem volt pénze, így kabátban bulizott nagyjából két órán át, majd felment az emeletre, a lezárt VIP-részlegre. Ott állítólag az egyik pultnál whiskyt töltött, és a fiókokból energiaitalokkal is megkínálta magát, de balszerencséjére a helyiség be volt kamerázva, így azonnal felrohant két biztonsági ember, hogy kitessékeljék.

A Blikk megkereste Stohl is, aki elismerte, hogy hibázott. "A barátom születésnapját ünnepeltük, és valóban csak kártya volt nálam. Igaz, amit mondtak rólam. Rettenetesen sajnálom, és szégyellem magamat" – mondta Stohl.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Innen már csak egy apró lépés a drog...
coni
Elég komromitálóak lehetnek ezek a Stohllal készült közös képek. Nem mutogatnám..
SpamKontroll
Ezt a fazont is jól pi...án kéne rúgni... Az ilyen hulladéknak még mindig van keresete a médiából és nem veti ki magából a "művész" inkább celebvilág... Ez is egy lenyomata a magyar társadalomnak...Szánalmas... inkább lenne otthona családjával...
kevijenicsaja
És még őt választották (?) állítólag 2013 év legjobb színésznek???
lóbabkonzerv
Most akkor magához vett egy üveg whiskyt, vagy töltött magának? Mert az nem mindegy! Azért ez még nem egy tragédia! Nem kellene egyből keresztre feszíteni. Egyrészt fizetett volna kártyával, a legtöbb helyen már elfogadják. Minek engedték be fizetség nélkül? Ha beengedték, most miért kell ezt nagydobra verni?
almalibre
aztán beült a kocsijába és elhajtott...
Pálinkafőző Rézüst
"A 10 ezer forintért jelentő olvasó szerint..."
Szegény, szegény kis Magyarország, hová süllyedtél???
m.macskosz
@almalibre: ..előzőleg a kesztyűtartóból elővett egy dzsointot, hogy levezesse a feszültséget...
varrólány
Már Hofi is megénekelte hogy ..."piál a Föld ,piába minden...:-")
Mobil123
Még a végén tényleg újra vonulhat be a hülye.
mariaberta
Állandó beszédtéma Stohl viselkedése, ide megy oda megy, itt iszik, ni meg ott, egy kis drog, egy kis pia és jönnek a bocsánatkérések.
Meddig lehet elmenni következmények nélkül? Akármilyen jó színésznek tartják, talán van egy határ, ahol meg kellene állni, különösen akkor, ha az már ön és közveszélyes.
Nyuszicsibe
@mariaberta: igazad van, én is úgy gondolom, hogy azért mert állítólag jó színész, nem kéne ezzel visszaélni. Akik szeretik, nyilván megbocsátják a botlását egyszer...tán kétszer is... de onnantól kezdve hiteltelenné válik a nagy bocsánatkérése. Lehet engem megkövezni, de számomra emberileg egy nagy nulla, és a színészkedésére sem vagyok kíváncsi a továbbiakban. Nálam nem írja felül a jó színészi képesség az emberi sz@rságot, még ha sok ember külön is választja a kettőt.
m.macskosz
@aborisz: Nagy népszerűséget nem szerzett a tettével, de legalább nem veszélyeztetett emberéleteket vele!
qxy
Én rég a csizmámhoz csaptam volna mint a békát! Beképzeld tetű. Az hogy tud valamit, az egy dolog. és ezzel szúrják el a felkapaszkodott csökevények. Jövőhéten meg riport lesz és még sírni is fog. Le merném fogadni.
mariaberta
@aborisz: Az egyszeri botlás volt, Sthol pedig visszaeső, nem beszélve arról a balesetről, amit ittasan követett el.
Boszi27
@mariaberta: Nem beszélve arról, hogy a balesete után a buntetésért majdnem szentté avatták a TV-ben. Mindenhonnan ő "folyt" .Mennyire borzasztó számára a család hiánya. Ancsika meg a gyerekek stb. Azelőtt kéne hogy eszébe jusson a család, mielőtt a szesz után nyúl.
Szvetlana
Akinek nincs akaratereje, visszacsúszik arra a bizonyos alacsony szintre. Tehát megint piásan vezetett haza, miután alaposan lejáratta magát:((
adrenalink
@Szvetlana: Már visszakapta a jogsiját?
dömdödöm
Van aki bánatában iszik és van aki örömében ,a többi meg azért mert ezt a sok részeg disznót nem lehet józanul elviselni . :-) ( Antal Imre )
janikabácsi
Ezt a szemétláda alkoholista? drogos? szarházit ?még van képe valakinek ajnározni, dicsőíteni.? Börtönben a helye, vagy inkább a föld alatt. Nagyon ritkán szólok itt hozzá a hírekhez, de ez kikívánkozott belőlem. Ez egy senkiházi szar alak? Igaz mindent kérdőjellel írok mert nem állítok semmit csak kérdezek!!! Talán valaki válaszol a kérdésekre !
DogAdventures
"Egyetlen nagy művész sem látja a dolgokat olyannak, amilyenek valósággal, különben nem volna nagy művész."'
Oscar Wilde
Fradigege
Ejnye-ejnye. A kis hamis. Bocsánat kérésekkel tele a padlás. Én azt az anyajegyet nem tudom megemészteni a szájánál. Miért nem szedeti le?
Dr. Felipe
Rendes ember én már nem leszek.
Minden éjjel zülleni megyek.
miazavalami
@DogAdventures: Ja! És Andriskának ehhez inni és drogozni kell. De sajnálom szegényt..
miazavalami
@Dr. Felipe: Nagybátyám nótája volt. :-) Imádtam az öreget!
SpamKontroll
@lóbabkonzerv: Ez a sztori azért felháborító, mert folyománya egy korábbi szégyenletes (ill. több szégyenletes) ügyének... Azt hiszi, ha mindig elnézést kér, akkor rendben van a vétség is...
Desischado
Nemhiába mondom már régóta, hogy egy sz@r alak! Ne legyen igazam, de egyszer el fog megint ütni valakit, és lehet, hogy nem ússza meg élve az illető! És még vannak, akik ünneplik! Pfujj!
adrenalink
@Szvetlana: Csak nem annyira hülyék a rendőrök, hogy ne emlékezzenek a balesetre, ami miatt bevonták a jogsiját...
Szvetlana
@adrenalink: én láttam hülye rendőrt:))
SpamKontroll
@DogAdventures: A nagy művészeket ne keverjük össze Stohl-lal...
bukfenc
@Szvetlana: ma, 12:53

Én, csak olyanokat láttam!!

Van az a vicc.
- mi a közös az okos rendőrben és a tündérben?
?
Mindkettő csak a mesében létezik!!
verőce21
Az ilyen "rossz fiúkat" szeretik pedig a nők! - nem is értem ezt a sok megjátszott, "felháborodott" hozzászólást. :)
SpamKontroll
@verőce21: Én megmondom, hogy nekem az ilyen férfi nem férfi... És nem sokba nézem a feleségét sem, aki ezt eltűri neki... Ő nem "rossz fiú", hanem egy hitvány alak...
Szvetlana
@verőce21: 23.15 Hát tudod, az ilyen rossz fiúkat addig szeretek a nők, amíg a férfiak a rossz lányokat:))
varrólány
@verőce21: Attól függ mitől "rossz" egy fiú! Lehet szeretni persze de együtt élni nem biztos hogy lehet velük.
verőce21
@SpamKontroll: @Szvetlana: @varrólány: Nem hiszem, hogy egy unalmas alakra vágyik valamelyik nő. Ne reméld, hogy egy nyámnyilával rögtönzött estében lesz részed egy tetőteraszon, gyertyafényes vacsorával, a csillagok alatt! :)
varrólány
@verőce21: Unalmas ember az tényleg borzasztó, de nem minden rossz fiú piás . De majd még összeszedem a gondolataimat , csak most szétszaladtak!:-))
Erre a válasz komolyabb gondolkodást igényel.
verőce21
@varrólány: (12:59) Hosszú távra a rendes fiút kell választani egy nőnek!
(Csak a lányok fiatalon ezt nem tudják, mindegyik a "rossz fiúra” hajt! Csak az első válás után, kitaposva jönnek erre rá!) :)
varrólány
@verőce21: Igen ezt én is tudom, sőt már fiatalon is tudtam. Ezért nem mentem férjhez, no erre varrjál gombot! :-))
A rossz fiúk viszont jobban értenek a nők nyelvén, ez egy nagy előny.
verőce21
@varrólány: (13:17) A "rendes fiúval” viszont mindenki jól érzi magát, jól lehet velük beszélgetni, kényelmes a társaságukban lenni, meghallgatnak, ha problémád van! Ritkán kerülsz konfliktusba a rendes fiúkkal, mert ők kibeszélik a dolgokat, mielőtt még elveszítik fölöttük a kontrollt. Biztonságot jelentenek, és nem okoznak neked sok fejfájást, kiszámíthatóak!
(De nem csókolnak meg az első randevún, mivel udvariasak és tisztelettudóak! Na itt dől el a lányok választása a "rossz fiúk” mellett!)
varrólány
@verőce21: Igen amit leírtál az meg lehet csak a mesében van. A túl rendes se jó, hiszen akkor hol marad az izgalom. :-)
A túl rendes lányok is kedves aranyosak egy darabig.
De abban igazad van hogy csak rendes emberrel lehet élni, mert a biztonság fontos egy nőnek.
verőce21
@varrólány: (13:34) "A túl rendes se jó..." - az a "nyámnyila" fiú, akiről így írsz! :)

Unalmasak, színtelenek. Alig van valami izgalom az életükben, akikbe te próbálsz valami életet lehelni. A randinak egy ilyen fickóval, hamar vége szakad a mozi után. :)
varrólány
@verőce21: Ne forgasd ki a szavam a túl rendes még nem biztos hogy nyámnyila.Ilyet nem írtam.
Komoly rendes férfi is lehet nagyon vonzó ha van közös téma!:-) De tudod ,minden nő más , szerencsére!:-)
Szvetlana
@verőce21: Abban tökéletesen igazad van, hogy a rossz fiút miért kedveljük. Mert azt mondja, amit hallani szeretnénk,(szép vagy, jó vagy az ágyban stb) színes az élet mellette. Jó bulik, csavargás , gyertyafény, minden. De egy dologban ravaszak vagyunk ám mi is:))
Ha nekem könnyű volt ezt a pasit megkapni, ugyanilyen könnyű lesz egy másik nőnek is elvenni tőlem.
Igaz, erre később jövünk rá, amikor már késő és túlvagyunk az úgynevezett hatalmas csalódásokon és pofonokon:))
verőce21
@Szvetlana: (14:03) Látod, látod...Ugyanezt írtam én is, (13:14)-ben, csak rövidebben.
Szvetlana
@verőce21: Na, egyszer egyetértünk valamiben. Csak mire eljutunk a végső igazsághoz, akkor már senki sem mondja, hogy szép vagy, megőrülök érted, olyan vagy, mint egy istennő meg egyébb szamárságok. :))
JAJMÁR
Attól tartok, hogy a Stohl nem rossz fiú, hanem beteg. Szenvedélybeteg. Az Isten mentsen meg minden nőt és gyereket az ilyentől. és tudom miért :(
Az ember lánya alig várja, hogy jót bulizhasson "Azok a boldog szép napok, ég veled, Te nem tudod, milyen jó nélküled" (Beatrice) :D
Persze, a Stohl lehetne a jó értelemben vett "rossz fiú", de hát a sikertűrése alacsony, vannak azok a tettek, amikor már nem tolerálja a társadalom, hogy tehetséges színész
verőce21
@JAJMÁR: (16:08) "és tudom miért " - talán részed volt benne Édeske? :)
verőce21
@Szvetlana: (14:24) A nők nem tudnak élni az "apró hazugságok" nélkül! :)
(- szükségük van rá, mint a levegőre.)
bukfenc
@Szvetlana: " akkor már senki sem mondja, hogy szép vagy, megőrülök érted, olyan vagy, mint egy istennő meg egyébb szamárságok. :)) "

Ha akarod én mondom neked! :))

- Szép vagy, megörülök érted, olyan vagy mint egy istennő!
- szép vagy, megörültem érted, olyan vagy mint két istennő!
Vagy, esetleg?
- nem vagy szép, nem örültem meg, olyan vagy mint egy hárpia! (+ fúria!) :))
bukfenc
@Szvetlana: Nagyon kerülget téged a vergöce!
(csak gyerek ne legyen! ) :))
Szvetlana
@bukfenc: XD MIndjárt leesek a székről:))Amelyiket akarod, kivéve a hárpiát és a fúriát:))
bukfenc
@SpamKontroll: ma, 11:17

Huj, de szigorú vagy!
Mesélj!
:))
JAJMÁR
@verőce21: 18:10 Sikerült begyűjtenem a tapasztalataimat ezen a téren is.

A nők nem tudnak élni hazugságok nélkül? Amennyiben a kedves bókok hazugságok
- de miért ne lennének igazak? - :)
Tapasztalataim viszont ezen a téren is vannak, és a férfiaknak minderre (sőt) ugyanúgy szükségük van, szeretik hallani, hogy ők mindenkinél és mindenben jobbak :) vagyis egál :O)
verőce21
@JAJMÁR: (21:19) És a "tapasztalataid" óta nem a külsővel, hanem a belsővel: a szellemmel és a lélekkel foglalkozol? :)
bukfenc
@Szvetlana: Akkor, most a -jó fiú-, vagy a - rossz fiú- írjon neked??
bukfenc
@JAJMÁR: ma, 21:19

És mi van a "kegyes hazugságokkal"? Benne van aszóban.
Kegyelemből, kegyből stb stb...

Én csak akkor hazudok egy nőnek amikor birtokolni akarom... utána, - rágyújtok! :))
JAJMÁR
@bukfenc: 21:59 Te vicces kis hazudós :)
JAJMÁR
@verőce21: Még nincs elég tapasztalatom :)
verőce21
@JAJMÁR: (22:31) A víziló is nehezen tanul állítólag...:)
varrólány
@verőce21: 18:12 No, és te is szoktál "aprókat hazudni?" :-)
verőce21
@varrólány: (11:58) Igény van rá...:)
varrólány
@verőce21: Nehogy azt gondold hogy nem lehet észrevenni , mikor nem igaz bókok hangoznak el a férfi ajkakból.:-)
verőce21
@varrólány: (12:16) De azért jó hallani...! :)
varrólány
@verőce21: 14:16 Attól függ kitől, van akitől egy szó is elég és van aki napestig mondhatná akkor sem lenne hatása.(nem kötözködök csak a saját tapasztalataimat osztom meg) :-))
verőce21
@varrólány: (14:20) Én is csak úgy mondom, mintha tapasztalt nőhódító lennék, aki kalandoktól összesebezve, emlékektől tetézve már bizonyos bölcsességre tett volna szert...:)
Szvetlana
@bukfenc: 21.52 A rosszfiú írjon nekem, elolvasom, aztán rágyújtok.:)) MIután kölcsönösen szépeket hazudozunk egymásnak, egyikünk sem veszi komolyan a másikat, telik-múlik az idő.
Hogy Te milyen csavaros eszű vagy:))
varrólány
@verőce21: 14:34 Jól van akkor én se vagyok az a nagy megmondó , csak tudod mint a nyuszi reszelgetem a körmeim és közben hülyeségeket beszélek! :-))
JAJMÁR
@verőce21: 11:54 A víziló is, azt hittem, csak az elefánt :)
SpamKontroll
@verőce21: Gyertyafényes vacsora nélkül lehet élni... de rácsok mögött megsímogatni a pasidat? ... Nekem nem kéne... Még a csizmám porát sem csókolhatná meg egy ilyen gerinctelen valaki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.